Teherbeesés Méhpempővel

A méhpempő szedésével, jelentős mértékben javul a hölgyek termékenysége és az urak megtermékenyítő képessége.

A magyar nyelv a teher szóval határozza meg a gyermekáldást, sajnos erre a "teherre” nagyon sokan hiába vágynak. Mennyivel kifejezőbb az „áldott állapot” kifejezés, hiszen a leendő szülők áldásként tekintenek a pici megszületésére.

A fejlett országokban és hazánkban is a házaspárok mintegy 15%-a meddőségben szenved, minek előfordulása arányosan nő az életkorral. Egy gyermekre vágyó párt a meddőség az egyik legszomorúbb dolog, ami sújthatja. A várva várt teherbeesés hatalmas öröm lesz, melyet a méhpempő nagy valószínűséggel elősegíthet.

Akkor beszélhetünk meddőségről, ha egy párnál legalább egy évi védekezés nélküli nemi élet után sem következik be a fogamzás. Mindig a pár a meddő, és soha nem a nő vagy a férfi. Egymást hibáztatni teljesen felesleges.

Meddőség esetén 50%-ban a nőnél találjuk a bajt, 35%-ban a férfinál, 10%-ban

mindkettőjüknél, 5%-ban pedig teljesen ismeretlen a teherbe nem esés oka. 

Sajnos a férfiak nemzőképessége is folyamatosan csökken. 

Mi a méhpempő és hogyan segít a teherbeesésen?

A méhpempő a munkásméhek garatmirígy-váladéka, a méhek "teje". Ezzel a csodálatos anyaggal etetik a fiatal munkásméhek (dajkaméhek) a fiasítást akkor, amikor méhanyát akarnak nevelni belőlük. Méhpempőt kap enni a petéző anyaméh is, ezért képes lerakni naponta 1000-1500 petét is.

Nézzünk meg pár fontos információt a méhpempő termékenység fokozó hatásairól:

 • A terhesség létrejöttéhez egy nagyon fontos dolog szükséges, mégpedig az, hogy a hormonok szabályosan, jól működjenek. 
 • A hormonokat természetes úton a méhpempő szedésével befolyásolhatjuk. 
 • Meglepő eredményeket értek el klinikai kísérletek során, a meddőség terén Méhpempő alkalmazásával.
 • A Méhpempő használata növeli a tesztoszteron szintet a vérben, amelynek fontos terapeutikus hatása van az endokrin alapon meddőségben vagy impotenciában szenvedő férfiaknál. 
 • Klinikai kísérletek során azt is bebizonyították, hogy a Méhpempő jó hatással van a női meddőség kezelésében, növeli a luteinizáló hormonok szintjét a vérben, ez a hormon elősegíti az ovulációt.
 • Ajánlott a fogyasztása azoknak a nőknek is, akiknek rendszertelen a menstruációs ciklusuk, vagy gyengén működik a petefészkük, mert valószínűsíthető, hogy emiatt a teherbeesés majd nehezen fog menni.

Női meddőség kezelésére 28 napos kúrát tartsunk, 1-2 gramm méhpempőt fogyasszunk reggelente, éhgyomorra, 30 perccel étkezés előtt. A következő 28 nap tartsunk szünetet, majd ismételjük meg.

Rendszertelen ciklus esetén: folyamatosan fogyasszuk a méhpempőt, megszakítások nélkül.

Férfiak pedig 60-90 napos kúrát tartsanak, napi 1-2 grammos adaggal testsúlytól függően.

Kétségtelen, hogy a Méhpempő a női és a férfi meddőség kezelésében az egyik leghatásosabb szer.

A méhpempő nem tartalmaz mesterséges hormont, tehát nem kell attól tartani, hogy hosszabb ideig fogyasztva káros mellékhatása lenne. [1.], [2.]

Miért ajánlott fogyasztani a Méhpempőt?

A méhpempő egy termékenységet növelő szer, ami ajánlott fogyasztani mert:

 • Bioaktív hatása fokozza a termékenységet.
 • A fogantatás természetes táplálója.
 • Beállítja a peteérést, segíti az ovulációt, végső soron maximalizálja a teherbeesés valószínűségét.
 • Családtervezés előtt, mind a nőnek, mind pedig a férfinak ajánlott 30 napos kúrát tartani, hiszen a méhpempő az egyik legtáplálóbb természetes anyag.
 • Ajánlott mindkét félnek már a baba tervezés előtt 3 hónappal elkezdeni szedni.
 • Pozitív hatással van a férfiak és nők szexuális teljesítményére, növeli a potenciát, ezzel a méhpemő segíti a kiegyensúlyozott párkapcsolatot is.
 • Terhesség alatt is ajánlott a szedése, mert szabályozza méhösszehúzódást, és jó közérzetet biztosít a leendő anyukának. Az utolsó harmadban, nem ajánljuk a szedését.
 • Növeli a stresszel szembeni ellenálló képességet, így a stressz felszámolásán keresztül rengeteg más betegség megelőzésében is segít.
 • Normalizálja az adrenalin kiválasztást.
 • Azoknál a kismamáknál, akiknek nincs elegendõ tejük, fokozza a tejképződést.
 • Segít helyreállítani a hormonális egyensúlyt a szülést követően.
 • Méregtelenítéskor 40%-kal gyorsítja a káros anyagok kiürülését

Teherbeesés: Tiszta Méhpempővel

Teherbeesés

Rengeteg féle méhpempő van forgalomban, kapszulákban, szárítva alkohollal keverve és még ki tudja milyen formában. Ezek közül egyik sem közelíti meg a Tiszta Méhpempő hatékonyságát, sőt, van hogy pont a lényeg veszik ki belőlük.

A legjobb hasonlat a feldolgozott és a Tiszta Méhpempő viszonyára, a friss alma és a szárított, aszalt alma viszonya. A friss almában benne van a természet veleje, energiája, a szárított vagy például lekvárként télire eltett termék viszont már közel sem hordoz annyi vitamint és tápanyagot magában, mint a frissen szedett.

Ez a helyzet a Méhpempővel is. Ennek okán azonban a friss Tiszta Méhpempő drágább, mint a tartósított eljárással átdolgozott termék. A kapszulában különböző tartósító eljárásokkal helyezik el a méhpempőt, vagy például szárított formában. Az alkohollal fel dúsított méhpempő - amit leginkább a piacokon lehet kapni - ugyancsak, hosszabb tárolási okok miatt kerül vegyítésre, ezzel veszítve el rengeteget hatékonyságából.

Az általunk forgalmazott Tiszta Méhpempő hűtőben, hűvös hideg helyen tartandó, biztonsági okokból, maximum 72 óráig lehet hűtőn kívül. A méhpempőt hűtőgéllel küldjük Önnek, amely több napon keresztül hidegen tartja a pempőt.

A Mannavita méhpempő egy teljesen tiszta, eredeti, semmivel sem összekevert pempő, közvetlenül a kaptárból kiemelve. A kaptárból kiszedett méhpempőt egyenesen az üvegcsébe helyezzük. 

Vélemények a Méhpempő termékenység fokozó hatásairól

Nézze meg itt az összes véleményt: https://www.mehpempo.com/velemenyek/

Ildikó

2 évet próbálkoztunk párommal, hogy teherbe essek. A vérzésem rendszertelen volt, így sejtettük, hogy nálam van a probléma. Rengeteg vérvételen, vizsgálaton és gyógyszeres kezelésen vettem részt, de még a peteérést elősegítő gyógyszerek sem hatottak. Nagyon megterhelő volt ez az időszak mindkettőnknek, rengeteg csalódással. 2018 januárjában a nőgyógyászom májusra lombik programot ajánlott. Ekkor nálam betelt a pohár, mert addigra a kezelésektől hullott a hajam és hőhullámaim voltak. Tudtam, hogy ez így nem jó. Nem szerettünk volna így gyermeket, hogy a testem ellenkezik. Az utolsó pillanatban rátaláltam a méhpempőre, elolvastam a sok jótékony hatását. Reménykedtem hátha nekem is segít. :) A leírásnak megfelelően 28 napos kúrát tartottam, majd márciusban pozitív lett a terhességi tesztem. :) A terhesség problémamentes volt. :) 2018.10.27-én hüvelyi úton megszületett 10 apgar-értékkel gyönyörű kislányunk. :) Köszönjük! :) :) :) 

Zsuzsanna

Teherbe esés

Tisztelt Csapat! Az interneten való kutakodás során bukkantam rá a méhpempő termékenység növelő hatására. Mivel már több éve próbáltam teherbe esni, -sajnos sikertelenül- ezért mindenképpen ki szerettem volna próbálni. Tavaly kezdtem el enni az itt vásárolt méhpempőt. Először a ciklusomat tette rendbe, de ma már boldogan elmondhatom, hogy 17. hetes kismama vagyok. (8 év után) KÖSZÖNÖM A MÉHPEMPŐNEK! 

Edit

Még a terhességem előtt kezdtem legelőször szedni a méhpempőt. Akkor segített teherbeesni, ami elég sokáig nem jött össze.Most szeretném újra elkezdeni a kúrát, hormonproblémáim vannak és remélem ismét megoldja. Nem szeretnék gyógyszereket szedni,úgy gondolom a méhpempő tud segíteni ezeken a dolgokon is. Akkoriban abban is segített hogy megszüntette az általános fáradtság érzetemet. Immunerősítő, beteg sem voltam, pedig minden télen megfázással, influenzával szoktam küszködni. Az ismerőseim körében is sok jót hallok a méhpempőről, sikeres terhességet, gyógyulásokat. Ha ismét segít, ajánlani fogom továbbra is mindenkinek.

Noémi

A párommal hónapok óta próbálkoztunk sikertelenül, így természetes megoldást kezdtünk keresni. A lényeg, hogy kb. 2 hónappal a méhpempő kúra kezdete után teherbe estem, és most járok az utolsó hónapban, és minden rendben van velem és Nórival is, merthogy kislányunk lesz! Köszönöm ezt a csodát Önöknek!

Ágoston Beatrix - Debrecen

Nagyon tudom ajánlani a Méhpempőt. Én mézbe kevert méhpempővel estem teherbe.

Sebestyén Márta / Gábor - Szombathely

Több mint 2 évig próbálkoztunk, de nem sikerült. Az orvosok nem tudták pontosan megállapítani mi lehet a gond, rengeteg mindent kipróbáltunk, amíg végül először hallottunk a méhpempőről. Mindketten fogyasztottuk kb 1 hónapig amikor sikerült teherbe esnem. A párom ezt követően abbahagyta a pempő fogyasztást én viszont még egy jó ideig használtam, mert egyébként is nagyon hasznos. Üdvözlettel Márta.

centella

Hoxa.hu fórum hozzászólás

Sziasztok!

Becsatlakoznék a beszélgetésbe. . . . én is úgy gondolom, h. nem ettől lesz közvetlenül a babó :-), de nagyon sok értékes anyag van a méhpempőben, vitaminok, biológiailag aktív anyagok, amik mindenképpen segítenek a szervezetet egyensúlyba hozni, ami hasznos egyébként is, pláne ha gyermekre készülünk. Én egy gyógynövényes étrendkieg. terméket szedek, nem túl olcsó, de igyekeztem alaposan utánanézni, miért jó és meggyőzött. . .(Forrás)

Vicke

Teherbeesés.hu fórum hozzászólás

Sziasztok, én méhésztől vettem a méhpempőt, egy közepes befőttesüveggel. Kismama vagyok, és nagyon ajánlották. Reggel és este egy műanyag kiskanállal veszek be. Fémmel nem szabad belenyúlni!!! Nekem nincs semmi mellékhatása, nem is híztam tőle. 36 hetes vagyok, és 9 kilónál tartok. Viszont immunerősítő, és rengeteg vitamin található benne. Csak ajánlani tudom. Sok sikert. (Forrás: Teherbeesés)

Anna FLP

Nőklapja Café fórum

Igazad van, pontatlan volt, egészen precízen: "hormonszerű anyagot" tartalmaz. Csak mi már le szoktuk egyszerűsíteni, mivel kis mértékben ösztrogént is pótol. 

Szóval 9-féle olyan anyagot tartalmaz, ami a gyermekáldást segíti elő. :-) 

Jaj, hát bánom is én, hogy amerikai vagy magyar méhecske zümmögte össze neked azt a méhpempőt. . . :-DDD A lényeg, hogy használjon! Inkább csak a nagy átverésre akartam felhívni a figyelmeteket, a DM-be és más drogériákban, fitotékákban kapható 20 mg-os kiszerelésűből 12 db-ot kéne bevenni, tehát az tényleg csak egy kis roborálásra, műtét utáni felépülésre, időskori megtámogatásra való dózis. De pl. a ginzengesről azt hallottam, hogy szintén nagyon jó (sejtelmem sincs, ki gyártja és forgalmazza). :-) (mi tudjuk :-) (Forrás)

Ferenczi Orsolya -Szeged

Csakis kizárólag a tiszta méhpempőnek a fogyasztását javaslom, pontosan amiatt amit a pempősök ezen az oldalon leírtak. Nekem nagyon sokat segített a terhesség utáni regenerálódásban a pempő. Rengeteg gyümölcsöt is fogyasztottam abban az időszakban. Mindenképpen tudom ajánlani, nagyon hatásos. Sokan el sem tudják képzelni mire képes a pempő, én is így voltam ezzel.

Hoppán Károly / Eszter - Zalaegerszeg

Rendszeresen használjuk a méhpempőt azóta, hogy segített mindkét gyermekünk megteremtésében. Gyerekeink és az egész család használja, ha nem is rendszeresen, de évi 2-3 kúrát mindig tartunk, most már 4 éve. A pempő sok mindenben segít. Talán ami kimaradt az oldalról a rengeteg gyógyító hatása mellett, az az hogy képes például az éhség érzetet is megszüntetni, miközben egyáltalán nem fáradt az ember, sőt tele van energiával, tehát fogyókúrázóknak is nagyon jó. Például én nagyon gyorsan lefogytam mindkét terhességem után a pempővel, már 2-3 hónap alatt visszanyertem majdnem eredeti alakomat. Nőknek és férfiaknak is ajánlom. Üdvözlettel Hoppán Eszter.

Budai Meddőségi Centrum - Littlefoxie.hu Blogról

A méhpempő segíti a teherbeesést, vastagítja a méhnyálkahártyát, segíti a peteérést is – többek között.

Személyes tapasztalatom, egy hozzám hasonló helyzetben lévő barátnőm, aki szintén meddőségi kezelésben vesz részt, elkezdte szedni a méhpempőt és az addig vékonyka méhnyálkahártyájából 15 mm-est csinált, és ami a legfőbb, rögtön sikerült is teherbe esnie (lombik)! Persze nem kizárólag ennek köszönhette, de ez is része volt.

Horváth Mónika - Budapest

Pempővel estem teherbe 4 évvel ezelőtt. Akkor csak piacon lehetett kapni méhpempőt, interneten tiszta formában nem igazán. A piaci nem annyira hatékony, jóval többet kell belőle bevenni, mivel alkoholban van oldva, hogy kifejtse hatását. A tiszta pempő a legjobb. Minden babát tervező hölgy társamnak ajánlom a pempőt, akár mézzel akár nélküle. Sziasztok!

Válasz egy kérdésre - Gyakorikérdések.hu hozzászólás

Anyuka és kisbaba

Egész ciklusban szedheted, mivel méhnyálkahártya vastagító hatása van, így abban játszik szerepet leginkább, hogy a beágyazódást segíti, és az ugye a ciklus második felében van. 

Én lombikos vagyok, nekem nagyon ajánlották, hogy legalább beültetés után szedjem de úgy döntöttem, szedem egész ciklusban, mert úgy még jobb. 

Ne sima méhpempőt keress, hanem, ahogy írod is, méhpempős mézet.. 

Én is méhpempős mézet kerestem, de nem volt, és úgy oldottam meg, hogy vettem egy sima 25g-os méhpempőt, és egy 2,5 dl-es akácmézet, és a kettőt összekevertem...azt mondták így még jobban kifejti a hatását, ha külön szerzed be mindkettőt, és összekevered. 

Drukkolok nagyon neked, hogy sikerüljön! :) (Forrás)

Gerendás Szabolcs - Debrecen

Vizsgálatok után bizonyosodott be, hogy én vagyok a felelős azért, hogy már másfél éve nem esett teherbe a feleségem. Az orvosok azt mondták, hogy az okok mögött a tartósítószeres táplálkozás a bűnös, minden bizonnyal a sok felhalmozott E-s anyag az okozók. Méregtelenítő kúrába kezdtem, amelynek a Méhpempő volt a központi eleme. Kb. 2 hónapos méregetelenítési procedúra után, egyre jobban éreztem magamat. Kb 4 hónap múlva pozitív lett a feleségem terhességi tesztje. Én nem tudom, hogy csak az erős méregtelenítés segített vagy maga a Méhpempő, de ha újra kellene csinálnom biztos hogy a Méhpempőt nem hagynám ki. Férfi társaimnak ajánlom, potencianövelés céljából is :-).

Friss méhpempő rendelés
A nagyításhoz, nyomjon a képre

Dr. Horváth Zsuzsa nőgyógyász -Babátakarok.hu

Nagyon jelentős termékek a méhkaptár termékei. A pollen, a méhpempő, a propolisz. Nőgyógyászati vonatkozásban, gyulladásos betegségek esetén a propolisz nagyon jó hatásfokú. Sokkal hamarabb jön látványos eredmény és sokkal hosszabb a tünetmentes periódus. Ma már a fiatal populációnak, tehát a tinédzsereknek és fiatal nőknek a 20 %-a szenved valamilyen gyulladásos nőgyógyászati betegségben…

A méhpempő természetben előforduló tápláléknak minősül. Minden benne van, amire a szervezetünknek szüksége van, ez teljesen logikus is, ha belegondolunk, hogy a méhek a virágport, a jövendő életnek a magját gyűjtik össze, és ebből a gyomor váladékukkal készítik el ezt a speciális terméket, amíg maguk között felnevelnek egy olyan egyedet, amelynek a testtömege a sokszorosa a dolgozó méhekének, 30-50-szer tovább élnek, mint a dolgozó méhek. És gyakorlatilag maradéktalanul teljesítik a feladatukat, mert millió számra rakják a petét és gondoskodnak az új életről, az új egyedekről. Tehát a méhpempőnek a nőgyógyászati területen maximálisan helye van. (Forrás)

Peteérést segítő készítmények- Babaprojekt.Freeblog.hu

...fokozza a terméenységet, késlelteti a klimaxot... 

gyemant26 és Koltai K. Zsuzsa - Nőiportál.hu

Azzal a kérdéssel fordulok önhöz,hogy most megyünk az első lombikra (a ciklusom 3. napján vagyok)

(Túl vagyok 4 inszemináción) és sokat olvasok manapság a méhpempőről.

Ön szerint javíthat a beágyazódáson illetve a továbbá a biztonságos terhesség megtartásához?

Köszönöm előre is! 

Kedves Kérdező!

Minden olyan természetes anyagot tudok javasolni, ami az immunrendszerét támogatja.Minél egészségesebben étkezik,annál nagyobb az esélye a terhességre.

Sok sikert!

Lombikosok Tízparancsolata - Agica.Blogspot.hu

A méhpempő segíti a méhnyálkahártya felépülését (beültetéskor 8 - 14 mm vastagság az ideális). Kapható tabletta és ivóampulla formában is (bár azok nem annyira jók, mint a tiszta méhpempő).

Jurák Kata válasza a fentiekre: Bizony, minden szavával egyetértek, de azzal még kiegészíteném, hogy minden nap minden pillanatában elképzeljük, hogy kisbabát várunk, és cseppet sem kételkedünk az eredményben!!! (Forrás)

Kiss Hajnalka Erika -Pécs

A méhpempő megváltoztatta az életemet. Nemcsak kisbabámat köszönhetem neki, de le tudtam vele küzdeni évek óta tartó fáradtság érzetet. Nekem nagyon bevált. Anyukák és leendő anyukák mindenképpen egyenek méhpempőt. Üdvözlettel, Erika.

25 Titkos gyógymód a csodálatos Méhpempővel 

Harmonet.hu

A méhpempő segít a női bajoknál, vetélés, meddőség, változókor esetében. Ugyanis, növeli az ovulációt kiváltó luteinizáló hormonok szintjét a vérben. A petefészek működéséért, valamint a menstruációs ciklus szabályozásáért, ez a hormon a felelős. Meddőség esetén 1 – 2 grammos kúrát tartsunk, 28 napig, reggel éhgyomorra nyelv alatt felszívódva fogyasszuk, majd szünetet tartunk 28 napig, utána megismételjük a kezelést. (Forrás)

Handika - Babaszoba.hu

Levibaby, biztos később áll vissza. Egyébként a méhpempőről azt is mondják, hogy a havi ciklust rendezi. És ugye szedik sokan terhesség előtt, mert segíti a teherbeesést is.