Tiszta méhpmepő vásárlás Teherbeesés Méhpempővel • Teherbeesés Természetesen

Teherbeesés MéhpempővelA magyar nyelv a teher szóval határozza meg a gyermekáldást, sajnos erre a "teherre” nagyon sokan hiába vágynak. Mennyivel kifejezőbb az „áldott állapot” kifejezés, hiszen a leendő szülők áldásként tekintenek a pici megszületésére.

A fejlett országokban és hazánkban is a házaspárok mintegy 15 %-a meddőségben szenved, minek előfordulása arányosan nő az életkorral. Egy gyermekre vágyó párt, a meddőség az egyik legszomorúbb dolog, ami sújthatja. A várva várt teherbeesés hatalmas öröm lesz, melyet a méhpempő nagy valószínűséggel segíthet elő.

Akkor beszélhetünk meddőségről, ha egy pár legalább egy évi védekezés nélküli nemi élet után sem következik be a fogamzás. Mindig a pár a meddő és soha nem a nő vagy a férfi.

Összes videó megtekintése »

Meddőség esetén 50%-ban a nőnél találjuk a bajt, 35%-ban a férfinál, 10%-ban
mindkettőjüknél, 5%-ban pedig teljesen ismeretlen a teherbe nem esés oka.
Sajnos a férfiak nemzőképessége folyamatosan csökken és jó hír, hogy a médiában is sokszor foglakoznak vele.

Tulajdonképpen teljesen felesleges egymást hibáztatni, mert az csak a kapcsolat lerövidítéséhez vezethet.

Mi a méhpempő és hogyan segít a teherbeesésen?

A méhpempő a munkásméhek garatmirígy-váladéka, a méhek "teje". Ezzel a csodálatos anyaggal etetik a fiatal munkásméhek (dajkaméhek) a fiasítást akkor, amikor méhanyát akarnak nevelni belőlük. Méhpempőt kap enni a petéző anyaméh is ezért képes lerakni naponta 1000-1500 petét is.

A terhesség létrejöttéhez egy nagyon fontos dolog szükséges, mégpedig az, hogy a hormonok szabályosan, jól működjenek.
A hormonokat természetes úton a méhpempő szedésével befolyásolhatjuk.

Meglepő eredményeket értek el klinikai kísérletek során, a meddőség terén Méhpempő alkalmazásával.

TeherbeesésA Méhpempő használata növeli a tesztoszteronszintet a vérben, amelynek fontos terapeutikus hatása van az endokrin alapon meddőség vagy impotenciával
szenvedő férfiaknál.
Kilikai kísérletek során azt is bebizonyították, hogy a Méhpempő jó hatással van a női meddőség kezelésében, növeli a lutenizálo hormonok szintjét a vérben, ez a hormon elősegíti az ovulációt.

Ajánlott a fogyasztása azoknak a nőknek is akiknek rendszertelen a menstruációs ciklusuk, vagy gyengén működik a petefészkük, mert valószínűsíthető, hogy emiatt a teherbeesés majd nehezen fog menni.

Női meddőség kezelésére 28 napos kúrát tartsunk, 1-2 gramm méhpempőt fogyasszunk reggelente, éhgyomorra, 30 perccel étkezés előtt. A következő 28 nap tartsunk szünetet, majd ismételjük meg.

Fériak pedig, 60-90 napos kúrát tartsanak, napi 1-2 grammos adaggal testsúlytól függően.

Kétségtelen, hogy a Méhpempő a női és a férfi meddőség kezelésében az egyik leghatásosabb szer.

A méhpempő nem tartalmaz mesterséges hormont, tehát nem kell attól tartani, hogy hosszabb ideig fogyasztva káros mellékhatása lenne.


Miért ajánlott fogyasztani a Méhpempőt?

A méhpempő egy termékenységet növelő szer, ami ajánlott fogyasztani mert:

 • Teherbe esésBioaktív hatása fokozza a termékenységet.
 • A fogantatás természetes táplálója.
 • Beállítja a peteérést, segíti az ovulációt, végső soron maximalizálja a teherbeesés valószínűségét.
 • Családtervezés előtt, mind a nőnek mind pedig a férfinak ajánlott 30 napos kúrát tartani, hiszen a méhpempő az egyik legtáplálóbb természetes anyag.
 • Pozitív hatással van a férfiak és nők szexuális teljesítményére növeli a potenciát, ezzel a méhpemő segíti a kiegyensúlyozott párkapcsolatot.
 • Terhesség alatt is ajánlott a szedése, mert szabályozza méhösszehúzódást és jó közérzetet biztosít a leendő anyukának.
 • Növeli a stresszel szembeni ellenállóképességet, így a stressz felszámolásán keresztül, rengeteg más betegség megelőzésében segít.
 • Normalizálja az adrenalin kiválasztást.
 • Azoknál a kismamáknál, akiknek nincs elegendõ tejük, fokozza a tejképződést.
 • Segít helyreállítani a hormonális egyensúlyt a szülést követően.
 • Méregtelenítéskor 40%-kal gyorsítja a káros anyagok kiürülését

Teherbeesés: Kizárólag Tiszta Méhpempővel

Anyuka és kisbabaRengeteg féle méhpempő van forgalomban, kapszulákban, szárítva alkohollal keverve és még ki tudja milyen formában. Ezek közzül egyik sem közelíti meg a Tiszta Méhpempő hatékonyságát, sőt van hogy pont a lényeg veszik ki belőlük.

A legjobb hasonlat a feldolgozott és a Tiszta Méhpempő viszonyára, a friss alma és a szárrított, aszalt alma viszonya. A friss almában benne van a természet veleje, energiája, a szárrított vagy például lekvárként télire eltett termék, már közel sem hordoz annyi vitamint és tápanyagot magában, mint a frissen szedett.

Ez a helyzet a Méhpempővel is. Ennek okán azonban, a friss Tiszta Méhpempő drágább, mint a tartósított eljárással átdolgozott termék. A kapszulában különböző tartósító eljárásokkal helyezik el a méhpempőt, vagy például szárrított formában. Az alkohollal feldúsított méhpempő - amit leginkább a piacokon lehet kapni - ugyancsak, hosszabb tárolási okok nyomán kerül vegyítésre, ezzel veszítve el rengeteget hatékonyságából.

Az általunk forgalmazott Tiszta Méhpempő hűtőben, hűvös hideg helyen tartandó, biztonsági okokból, maximum 72 óráig lehet hűtőn kívül. Teljesen tiszta, eredeti, semmivel sem összekevert pempő, közvetlenül a kaptárból kiemelve. A kaptárból kiszedett méhpempőt, egyenesen az üvegcsébe helyezzük el.
A változatát európai hatóságok bevizsgálták.

Vélemények a Méhpempő Hatásairól

Ágoston Beatrix

Debrecen
Nagyon tudom ajánlani a Méhpempőt én mézbe kevert méhpempővel estem teherbe.

Sebestyén Márta / Gábor

Szombathely
Több mint 2 évig próbálkoztunk, de nem sikerült. Az orvosok nem tudták pontosan megállapítani mi lehet a gond, rengeteg mindent kipróbáltunk, amíg végül először hallottunk a méhpempőről. Mindketten fogyasztottuk kb 1 hónapig amikor sikerült teherbe esnem. A párom ezt követően abbahagyta a pempő fogyasztást én viszont még egy jó ideig használtam, mert egyébként is nagyon hasznos. Üdvözlettel Márta.

centella

Hoxa.hu fórum hozzászólás
Sziasztok!
Becsatlakoznék a beszélgetésbe. . . . én is úgy gondolom, h. nem ettől lesz közvetlenül a babó :-), de nagyon sok értékes anyag van a méhpempőben, vitaminok, biológiailag aktív anyagok, amik mindenképpen segítenek a szervezetet egyensúlyba hozni, ami hasznos egyébként is, pláne ha gyermekre készülünk. Én egy gyógynövényes étrendkieg. terméket szedek, nem túl olcsó, de igyekeztem alaposan utánanézni, miért jó és meggyőzött. . .(Forrás)

Vicke

Teherbeesés.hu fórum hozzászólás
Sziasztok, én méhésztől vettem a méhpempőt, egy közepes befőttesüveggel. Kismama vagyok, és nagyon ajánlották. Reggel és este egy műanyag kiskanállal veszek be. Fémmel nem szabad belenyúlni!!! Nekem nincs semmi mellékhatása, nem is híztam tőle. 36 hetes vagyok, és 9 kilónál tartok. Viszont immunerősítő, és rengeteg vitamin található benne. Csak ajánlani tudom. Sok sikert. (Forrás: Teherbeesés)

Anna FLP

Nőklapja Café fórum
Igazad van, pontatlan volt, egészen precízen: "hormonszerű anyagot" tartalmaz. Csak mi már le szoktuk egyszerűsíteni, mivel kis mértékben ösztrogént is pótol.
Szóval 9-féle olyan anyagot tartalmaz, ami a gyermekáldást segíti elő. :-)
Jaj, hát bánom is én, hogy amerikai vagy magyar méhecske zümmögte össze neked azt a méhpempőt. . . :-DDD A lényeg, hogy használjon! Inkább csak a nagy átverésre akartam felhívni a figyelmeteket, a DM-be és más drogériákban, fitotékákban kapható 20 mg-os kiszerelésűből 12 db-ot kéne bevenni, tehát az tényleg csak egy kis roborálásra, műtét utáni felépülésre, időskori megtámogatásra való dózis. De pl. a ginzengesről azt hallottam, hogy szintén nagyon jó (sejtelmem sincs, ki gyártja és forgalmazza). :-) (mi tudjuk :-) (Forrás)

Ferenczi Orsolya

Szeged
Csakis kizárólag a tiszta méhpempőnek a fogyasztását javaslom, pontosan amiatt amit a pempősök ezen az oldalon leírtak. Nekem nagyon sokat segített a terhesség utáni regenerálódásban a pempő. Rengeteg gyümölcsöt is fogyasztottam abban az időszakban. Mindenképpen tudom ajánlani, nagyon hatásos. Sokan el sem tudják képzelni mire képes a pempő, én is így voltam ezzel.

Hoppán Károly / Eszter

Zalaegerszeg
Rendszeresen használjuk a méhpempőt azóta, hogy segített mindkét gyermekünk megteremtésében. Gyerekeink és az egész család használja, ha nem is rendszeresen, de évi 2-3 kúrát mindíg tartunk, most már 4 éve. A pempő sokmindenben segít. Talán ami kimaradt az oldalról a rengeteg gyógyító hatása mellett, az az hogy képes például az éhség érzetet is megszüntetni, miközben egyáltalán nem fáradt az ember, sőt tele van energiával, tehát fogyókúrázóknak is nagyon jó. Például én nagyon gyorsan lefogytam mindkét terhességem után a pempővel, már 2-3 hónap alatt visszanyertem majdnem eredeti alakomat. Nőknek és férfiaknak is ajánlom. Üdvözlettel Hoppán Eszter.

Budai Meddőségi Centrum

Littlefoxie.hu Blogról
A méhpempő segíti a teherbeesést, vastagítja a méhnyálkahártyát, segíti a peteérést is – többek között.
Személyes tapasztalatom, egy hozzám hasonló helyzetben lévő barátnőm, aki szintén meddőségi kezelésben vesz részt, elkezdte szedni a méhpempőt és az addig vékonyka méhnyálkahártyájából 15 mm-est csinált, és ami a legfőbb, rögtön sikerült is teherbeesnie (lombik)! Persze nem kizárólag ennek köszönhette, de ez is része volt. (Forrás)

Horváth Mónika

Budapest
Pempővel estem teherbe 4 évvel ezelőtt. Akkor csak piacon lehetett kapni méhpempőt, interneten tiszta formában nem igazán. A piaci nem annyira hatékony, jóval többet kell belőle bevenni, mivel alkoholban van oldva, hogy kifejtse hatását. A tiszta pempő a legjobb. Minden babát tervező hölgytársamnak ajánlom a pempőt, akár mézzel akár nélküle. Sziasztok!

Válasz egy kérdésre

Gyakorikérdések.hu hozzászólás
Egész ciklusban szedheted, mivel méhnyálkahártya vastagító hatása van, így abban játszik szerepet leginkább, hogy a beágyazódást segíti, és az ugye a ciklus második felében van.
Én lombikos vagyok, nekem nagyon ajánlották, hogy legalább beültetés után szedjem de úgy döntöttem, szedem egész ciklusbban, mert úgy még jobb.
Ne sima méhpempőt keress, hanem, ahogy írod is, méhpempős mézet..
Én is méhpempős mézet kerestem, de nem volt, és úgy oldottam meg, hogy vettem egy sima 25g-os méhpempőt, és egy 2,5 dl-es akácmézet, és a kettőt összekevertem...azt mondták így még jobban kifejti a hatását, ha külön szerzed be mindkettőt, és összekevered.
Drukkolok nagyon neked, hogy sikerüljön! :) (Forrás)

Gerendás Szabolcs

Debrecen
Vizsgálatok után bizonyosodott be, hogy én vagyok a felelős azért, hogy már másfél éve nem esett teherbe a feleségem. Az orvosok azt mondták, hogy az okok mögött a tartósítószeres táplálkozás a bűnös, minden bizonnyal a sok felhalmozott E-s anyag az okozók. Méregetelenítő kúrába kezdtem, amelynek a Méhpempő volt a központi eleme. Kb. 2 hónapos méregetelenítési procedúra után, egyre jobban éreztem magamat. Kb 4 hónap mulva pozitív lett a feleségem terhességi teszje. Én nem tudom, hogy csak az erős méregtelenítés segített vagy maga a Méhpempő, de ha újra kellene csinálnom biztos hogy a Méhepmpőt nem hagynám ki. Férfi társaimnak ajánlom, potencia növelés céljából is :-).

Dr. Horváth Zsuzsa nőgyógyász

Babátakarok.hu
Nagyon jelentős termékek a méhkaptár termékei. A pollen, a méhpempő, a propolisz. Nőgyógyászati vonatkozásban, gyulladásos betegségek esetén a propolisz nagyon jó hatásfokú. Sokkal hamarabb jön látványos eredmény és sokkal hosszabb a tünetmentes periódus. Ma már a fiatal populációnak, tehát a tinédzsereknek és fiatal nőknek a 20 %-a szenved valamilyen gyulladásos nőgyógyászati betegségben...
A méhpempő természetben előforduló tápláléknak minősül. Minden benne van, amire a szervezetünknek szüksége van, ez teljesen logikus is, ha belegondolunk, hogy a méhek a virágport, a jövendő életnek a magját gyűjtik össze, és ebből a gyomor váladékukkal készítik el ezt a speciális terméket, amíg maguk között felnevelnek egy olyan egyedet, amelynek a testtömege a sokszorosa a dolgozó méhekének, 30-50-szer tovább élnek, mint a dolgozó méhek. És gyakorlatilag maradéktalanul teljesítik a feladatukat, mert millió számra rakják a petét és gondoskodnak az új életről, az új egyedekről. Tehát a méhpempőnek a nőgyógyászati területen maximálisan helye van. (Forrás)

Peteérést segítő készítmények

Babaprojekt.Freeblog.hu
...fokozza a termékenységet, késlelteti a klimaxot... (Forrás)

gyemant26 és Koltai K. Zsuzsa

Nőiportál.hu
Azzal a kérdéssel fordulok önhöz,hogy most megyünk az első lombikra (a ciklusom 3. napján vagyok)
(Túl vagyok 4 inszemináción) és sokat olvasok manapság a méhpempőről.
Ön szerint javíthat a beágyazódáson illetve a továbbá a biztonságos terhesség megtartásához?
Köszönöm előre is!

Kedves Kérdező!
Minden olyan természetes anyagot tudok javasolni, ami az immunrendszerét támogatja.Minél egészségesebben étkezik,annál nagyobb az esélye a terhességre.
Sok sikert! (Forrás)

Lombikosok Tízparancsolata

Agica.Blogspot.hu
A méhpempő segíti a méhnyálkahártya felépülését (beültetéskor 8 - 14 mm vastagság az ideális). Kapható tabletta és ivóampulla formában is (bár azok nem annyira jók, mint a tiszta méhpempő).

Jurák Kata válasza a fentiekre: Bizony, minden szavával egyet értek, de azzal még kiegészíteném, hogy minden nap minden pillanatában elképzeljük, hogy kisbabát várunk, és cseppet sem kételkedünk az eredményben!!! (Forrás)

Kiss Hajnalka Erika

Pécs
A méhpempő megváltoztatta az életemet. Nemcsak kisbabámat köszönhetem neki, de le tudtam vele küzdeni évek óta tartó fáradságérzetemet. Nekem nagyon bevált. Anyukák és leendő anyukák mindenképpen egyenek méhpempőt. Üdvözlettel, Erika.

25 Titkos gyógymód a csodálatos Méhpempővel

Harmonet.hu
A méhpempő segít a női bajoknál, vetélés, meddőség, változó kor esetében. Ugyanis, növeli az ovulációt kiváltó luteinizáló hormonok szintjét a vérben. A petefészek működéséért, valamint a menstruációs ciklus szabályozásáért, ez a hormon a felelős. Meddőség esetén 1 – 2 grammos kúrát tartsunk, 28 napig, reggel éhgyomorra nyelv alatt felszívódva fogyasszuk, majd szünetet tartunk 28 napig, utána megismételjük a kezelést. (Forrás)

Handika

Babaszoba.hu
Levibaby, biztos később áll vissza. Egyébként a méhpempőről azt is mondják, hogy a havi ciklust rendezi. És ugye szedik sokan terhesség előtt, mert segíti a teherbeesést is. Bár ez nem konkrétan arról, szól de olvasd el... (Forrás)

Az oldalon közzétett információk tudományos referenciáit itt találja:
Tudományos referenciák

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Fontos tudnivalók a méhpempő használatakorA méhpempő használataInformációk a méhpempő tárolásával és fogyasztásával kapcsoaltban. Méhpempő vásárlásMegnézem a kiszereléseketEzen az oldalon bemutatjuk, milyen kiszerelésekben vásárolhat méhpempőt.

TeherbeesésAnyu apu baba

Kiszerelés és árak

2,5% 10-HDA tartalmú Valódi Méhpempő

 

Ide kattintva, rendelhet Méhpempőt A Tiszta méhpempőt adalék és tarótósítószer hozzáadása nélkül helyezzük az üvegcsékbe.
A változat ellenőrzőtt, megfelel az érvényben lévő európai mezőgazdasági normáknak.
Ha sürgős: +36 70 / 7733 059

ÚJ CIKKEK
A Barátcserje termékenység segítő
A Méhpempő A Méhpempő Gyógyhatása Vélemények a Méhpempőről Árak és SzállításRendelésKitől veszem?Igazolások
Minden jog fenntartva © Mehpempo.hu

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, a méhészeti termékek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.