Tiszta méhpmepő vásárlás Hogyan használjuk a Méhpempőt • Méhpempő szabályok

A Méhpempő használat szabályai

A Méhpempő nem finom, tehát ha finomnak érzi az anyagot, amit vett esetleg máshol, úgy nagy valószínűséggel becsapták. A Méhpempő nem édes, inkább savas az íze és kásásnak tűnik, összetétele roppant komplex.A Méhpempőt nem szabad lenyelni, a nyelv alatt kell tartani addig amíg el nem olvad, amíg felszívódik. Azzal, hogy nem nyeli le hanem hagyja a nyálkahártyákon keresztül felszívódni a Méhpemőt, a Méhpempőben lévő hatóanyagok maximális mértékben bekerülnek a szervezetbe. A felszívódás időtartama kb. 5 perc.

A Méhpempőt ne fogyasszuk fém kanállal, használjunk fából vagy műanyagból készített eszközt, mivel a Méhpempőben rengeteg természetes sav van.

Méhpempő és hasmenés

Méhpempő és hasmenésAmikor először használ pempőt,előfordul, hogy az első napokban közérzete romlik, fejfájás is jelentkezhet. Ekkor lehetőleg nem szabad a Méhpempő fogyasztását abbahagyni, mivel a kellemetlen időszak legtöbb esetben csak néhány napig tart, majd azt követően gyors és markáns javulás következik be a szervezetben.

Az is előfordulhat, hogy a Méhpempő fogyasztása által, a kezdeti időszakban enyhe hasmenés jelentkezik, mely egyébiránt a sejtek tisztulási folyamatának természetes velejárója, tehát nem kóros, el fog múlni. A hasmenés a fertőzéses betegségek hasmenéseitől eltér, nem okoz jelentős vízveszteséget és nem fájdalmas. Napi 2 gramm feletti Méhpempő adag szedésének, szintén lehet átmeneti hasmenéses hatása.

Méhpempő mézben

Méz és MéhpempőA Méhpempőnek a B5 vitaminnak és a benne lévő 10HDA savnak köszönhetően köszönhetően aránylag magas, 4 PH értékű az álaga, így aki gyomorfekély, gyomorsav túltengés, emésztési zavarok vagy más gyomorbetegségben szenved, nem tudja fogyasztani önmagában a Méhpempőt.
Nekik, vagy bárki másnak aki szereti a mézet, ajánlott a Méhpempő mézzel együtt való vegyítése és fogyasztása. A méz semlegesíti a Méhpempő savasságát. Fontos az is, hogy a méz amivel a Méhpempőt elvegyítjük, tiszta, vegyszermentes, jó minőségű legyen.

Mézben elkeverve 2%-ban ajánlott, felnőtteknek 1-2 kanállal, gyermekenek pedig 1-2 kiskanállal fogyasztani.
A 2%-os koncentráció a következő keveréseknek felel meg:

100 gramm méz 2 gramm méhpempő
250 gramm méz 5 gramm méhpempő
500 gramm méz 10 gramm méhpempő
1 kg méz 20 gramm méhpempő
5 kg méz 100 gramm méhpempő

Javaslat: Reggel éhgyomorra egy kiskanál Méhpempős mézet szopogassunk el lassan. Ez különösen egészséges, mivel a nyálban lévő ptialin enzimek segítenek megindítani az emésztést, valamint semlegesítik a savtartalmat.

Méhpempő mással

Amennyiben nem így óhajtjuk fogyasztani a Méhpempőt, teába, kefírbe vagy tehéntúróba keverve is fogyaszthatjuk.

A méhészeti termékek együttes keveréke, így a propolisz, virágpor, méz és Tiszta Méhpempő vegyítése, igazi természetes erősítő, mind testnek mind léleknek.

A Méhpempő hatásait és tulajdonságait a virágpor felerősíti, kedvezően kiegészíti, így ajánlott akár virágporral együtt is fogyasztani.

A Méhpempő biztonságos fogyasztása

Méhpempő biztonságos fogyasztássalA Méhpempőt nyugodtan fogyaszthatjuk, mellékhatása nincs, gyógyszerekkel nem összeférhetetlen. Amennyiben gyógyszeres kezeléssel egyszerre fogyasztjuk, úgy ebben az esetben a Méhpempő segíti a tabletták hatóanyaginak hatékony felszívódását, erősíti a hatásukat.

Amennyiben Méhpempő kúrát tartunk, nyugodtak lehetünk, félelem nélkül fogyaszthatja bárki, így a gyermekek, a terhes nők, a fiatalok, az idősek vagy a középkorúak is.
Mindenkire jó hatással van a Méhpempő, ez a csodálatos táplálékkiegészítő termék. A túladagolástól sem kell félni, mivel nagyobb mennyiséget fogyasztva sem ártalmas

Méhpempő tápanyagokkal

A Méhpempőt fogyaszthatjuk más természetes anyagokkal, növényekkel, tápanyagokkal egyszerre. Az ilyen anyagok hatékonyságát a legtöbb esetben a Méhpempő fokozza: aloe vera, noni gyümölcs, homoktövis, búzafű, vitaminok, ásványi anyagok, omega-3, flavon készítmények (gyümölcskivonatok), spirulina alga, glükozamin, magolajok, máriatövis, echinacea, maca növény, ginseng, olajfalevél, grapefruit, gyógyteák stb.

Tárolás

A Méhpempő számára, a leg ideálisabb hőmérséklet a 2 celsius fok, így hűtőben vagy hideg kamrában tároljuk.

Az oldalon közzétett információk tudományos referenciáit itt találja:
Tudományos referenciák

2,5% 10-HDA tartalmú Valódi Méhpempő

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Fontos tudnivalók a méhpempő használatakorPempő információkÁltalános és egyben érdekes információk a méhpempőről. Méhpempő vásárlásMegnézem a kiszereléseketEzen az oldalon bemutatjuk, milyen kiszerelésekben vásárolhat méhpempőt.

Kiszerelés és árak

2,5% 10-HDA tartalmú Valódi Méhpempő

Ide kattintva, rendelhet Méhpempőt A Tiszta méhpempőt adalék és tarótósítószer hozzáadása nélkül helyezzük az üvegcsékbe.
A változat ellenőrzőtt, megfelel az érvényben lévő európai mezőgazdasági normáknak.
Ha sürgős: +36 70 / 7733 059

Virágporos oldalak

Méhkenyér

ÚJ CIKKEK
A Méhpempő A Méhpempő Gyógyhatása Vélemények a Méhpempőről Árak és SzállításRendelésKitől veszem?Igazolások
Minden jog fenntartva © Mehpempo.hu

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, a méhészeti termékek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.