Tiszta méhpmepő vásárlás Hogyan használjuk a Méhpempőt • Méhpempő szabályok

A Méhpempő használat szabályai

A Méhpempő nem finom, tehát ha finomnak érzi az anyagot, amit vett esetleg máshol, úgy nagy valószínűséggel becsapták. A Méhpempő nem édes, inkább savas az íze és kásásnak tűnik, összetétele roppant komplex.A Méhpempőt nem szabad lenyelni, a nyelv alatt kell tartani addig amíg el nem olvad, amíg felszívódik. Azzal, hogy nem nyeli le hanem hagyja a nyálkahártyákon keresztül felszívódni a Méhpemőt, a Méhpempőben lévő hatóanyagok maximális mértékben bekerülnek a szervezetbe. A felszívódás időtartama kb. 5 perc.

A Méhpempőt ne fogyasszuk fém kanállal, használjunk fából vagy műanyagból készített eszközt, mivel a Méhpempőben rengeteg természetes sav van.

Méhpempő és hasmenés

Méhpempő és hasmenésAmikor először használ pempőt,előfordul, hogy az első napokban közérzete romlik, fejfájás is jelentkezhet. Ekkor lehetőleg nem szabad a Méhpempő fogyasztását abbahagyni, mivel a kellemetlen időszak legtöbb esetben csak néhány napig tart, majd azt követően gyors és markáns javulás következik be a szervezetben.

Az is előfordulhat, hogy a Méhpempő fogyasztása által, a kezdeti időszakban enyhe hasmenés jelentkezik, mely egyébiránt a sejtek tisztulási folyamatának természetes velejárója, tehát nem kóros, el fog múlni. A hasmenés a fertőzéses betegségek hasmenéseitől eltér, nem okoz jelentős vízveszteséget és nem fájdalmas. Napi 2 gramm feletti Méhpempő adag szedésének, szintén lehet átmeneti hasmenéses hatása.

Méhpempő mézben

Méz és MéhpempőA Méhpempőnek a B5 vitaminnak és a benne lévő 10HDA savnak köszönhetően köszönhetően aránylag magas, 4 PH értékű az álaga, így aki gyomorfekély, gyomorsav túltengés, emésztési zavarok vagy más gyomorbetegségben szenved, nem tudja fogyasztani önmagában a Méhpempőt.
Nekik, vagy bárki másnak aki szereti a mézet, ajánlott a Méhpempő mézzel együtt való vegyítése és fogyasztása. A méz semlegesíti a Méhpempő savasságát. Fontos az is, hogy a méz amivel a Méhpempőt elvegyítjük, tiszta, vegyszermentes, jó minőségű legyen.

Mézben elkeverve 2%-ban ajánlott, felnőtteknek 1-2 kanállal, gyermekenek pedig 1-2 kiskanállal fogyasztani.
A 2%-os koncentráció a következő keveréseknek felel meg:

100 gramm méz 2 gramm méhpempő
250 gramm méz 5 gramm méhpempő
500 gramm méz 10 gramm méhpempő
1 kg méz 20 gramm méhpempő
5 kg méz 100 gramm méhpempő

Javaslat: Reggel éhgyomorra egy kiskanál Méhpempős mézet szopogassunk el lassan. Ez különösen egészséges, mivel a nyálban lévő ptialin enzimek segítenek megindítani az emésztést, valamint semlegesítik a savtartalmat.

Méhpempő mással

Amennyiben nem így óhajtjuk fogyasztani a Méhpempőt, teába, kefírbe vagy tehéntúróba keverve is fogyaszthatjuk.

A méhészeti termékek együttes keveréke, így a propolisz, virágpor, méz és Tiszta Méhpempő vegyítése, igazi természetes erősítő, mind testnek mind léleknek.

A Méhpempő hatásait és tulajdonságait a virágpor felerősíti, kedvezően kiegészíti, így ajánlott akár virágporral együtt is fogyasztani.

A Méhpempő biztonságos fogyasztása

Méhpempő biztonságos fogyasztássalA Méhpempőt nyugodtan fogyaszthatjuk, mellékhatása nincs, gyógyszerekkel nem összeférhetetlen. Amennyiben gyógyszeres kezeléssel egyszerre fogyasztjuk, úgy ebben az esetben a Méhpempő segíti a tabletták hatóanyaginak hatékony felszívódását, erősíti a hatásukat.

Amennyiben Méhpempő kúrát tartunk, nyugodtak lehetünk, félelem nélkül fogyaszthatja bárki, így a gyermekek, a terhes nők, a fiatalok, az idősek vagy a középkorúak is.
Mindenkire jó hatással van a Méhpempő, ez a csodálatos táplálékkiegészítő termék. A túladagolástól sem kell félni, mivel nagyobb mennyiséget fogyasztva sem ártalmas

Méhpempő tápanyagokkal

A Méhpempőt fogyaszthatjuk más természetes anyagokkal, növényekkel, tápanyagokkal egyszerre. Az ilyen anyagok hatékonyságát a legtöbb esetben a Méhpempő fokozza: aloe vera, noni gyümölcs, homoktövis, búzafű, vitaminok, ásványi anyagok, omega-3, flavon készítmények (gyümölcskivonatok), spirulina alga, glükozamin, magolajok, máriatövis, echinacea, maca növény, ginseng, olajfalevél, grapefruit, gyógyteák stb.

Tárolás

A Méhpempő számára, a leg ideálisabb hőmérséklet a 2 celsius fok, így hűtőben vagy hideg kamrában tároljuk.

Az oldalon közzétett információk tudományos referenciáit itt találja:
Tudományos referenciák

2,5% 10-HDA tartalmú Valódi Méhpempő

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Fontos tudnivalók a méhpempő használatakorPempő információkÁltalános és egyben érdekes információk a méhpempőről. Méhpempő vásárlásMegnézem a kiszereléseketEzen az oldalon bemutatjuk, milyen kiszerelésekben vásárolhat méhpempőt.

Kiszerelés és árak

2,5% 10-HDA tartalmú Valódi Méhpempő

Ide kattintva, rendelhet Méhpempőt A Tiszta méhpempőt adalék és tarótósítószer hozzáadása nélkül helyezzük az üvegcsékbe.
A változat ellenőrzőtt, megfelel az érvényben lévő európai mezőgazdasági normáknak.
Ha sürgős: +36 70 / 7733 059

Virágporos oldalak

Méhkenyér

ÚJ CIKKEK
A Méhpempő A Méhpempő Gyógyhatása Vélemények a Méhpempőről Árak és SzállításRendelésKitől veszem?Igazolások
Minden jog fenntartva © Mehpempo.hu

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, a méhészeti termékek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.

Kérem értesítsenek, ha vannak akciók