Tiszta méhpmepő vásárlás A méhek csodálatos élete • Anyaméh és herék • Méhpempő shop

A NeurotranszmitterekA neurotranszmitterek közvetítő anyagok, amelyek a szinapszisokon - az idegrendszer ingerátviteli helyein - keresztül információkat adnak tovább a következő idegsejtnek. Bizonyos mértékben az "ugrást" közvetítik más adathálózatba.

A legismertebbek a dopamin, a szerotonin, az acetil-kolin, a noradrenalin, az ACTH és a GABA (gamma-aminovajsav). Minden neurotranszmitternek megvan a rá jellemző hatása. Az acetil-kolin elősegíti a szándékos mozgásokat, a külső ingerek érzékelését, irányítja az információk feldolgozását, az éhség- és szomjúságérzetet és olyan szellemi teljesítményeket, mint a kritikai és ítélőképesség.

A dopamin támogatja a lelki-testi ösztönöket, az érzelmi és a motorikus spontaneitást. Segíti koncentrálási és reakcióképességünket, figyelmünket és érzékelésünket. A szerotonin szintén "boldogsághozónak" szánút, nyugalmat és kiegyensúlyozottságot teremt, megszünteti a depressziós hangulatot, és az alvás szabályozásában is részt vesz.

A neuropeptidek a neurotranszmitterek különleges csoportját alkotják. Az agyban és más szervek sejtjeiben képződnek. A legismertebbek az endorfinok, amelyek például sporttevékenység után választódnak el, miközben különleges testi-lelki jó érzést közvetítenek.

Az endorfinok ezenfelül a test saját fájdalomcsillapítóiként is hatnak.
A neurotranszmittereknek általában, a neuropeptideknek pedig különösképpen speciális kapcsolatuk van az immunrendszerrel. Lehetséges, hogy összefüggés áll fenn a lelkiállapot és a fertőzésekkel szembeni ellenállás csökkenése között.

A neuroszteroidok

A neuroszteroidok olyan hormonok, amelyek különböző pályákon hatnak az agyműködésre, például az idegek ingerlésével, a kalciumátfolyás megváltoztatásával vagy bizonyos receptorok (érzékelők) befolyásolásával. Ezért viselkedésünkben és pszichikai reakcióinkban is részt vesznek: hogyan reagálunk a stresszre, mi vált ki bennünk félelmet, könnyen elveszítjüke a kedvünket, mennyire pihentetően alszunk.

A legfontosabb neuroszteroidok a DHEA, a 20-OH-progeszteron, az esztradiol, a progeszteron és a kortizol, valamint a pregnenolon, amely progeszteronná alakul.

A méhpempő és a neurotranszmitterek

Számos kutató egyetért abban, hogy a méhpempő hatékony idegi eredetű betegségek ellen, mint a depresszió, a szorongás, az idegesség, a memóraizavar vagy az alvászavar. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy grammonként 1 mg értékes hatóanyagot tartalmaz.

A kor előrehaladtával a neurotranszmitterek szintje drasztikusan csökken az idegrendszerben. Ennek a méhpempő révén történő közvetlen bevitele egyes kutatók szerint hihetetlen mértékű javulást hoz a szellemi kapacitásban.
A méhpempő szublingvális adagolása biztosítja a nerotranszmitterek pótlását, vagy olyan előanyagokat, melyek következtében a neurotranszmitterek termelődése megindulhat a szervezetben.

A neurotranszmitterek nem találhatók meg az ételekben. A méhpempőben azonban jelen vannak úgy nevezett prekurzorok - előanyagok - és melyek kombinációja beindítja termelődésüket.

A méhpempő gazdag összetétele képessé teszi a szervezetet a neuromediátorok szintetizálására.

A 10 legfontosabb neurotranszmitter

Acetilkolin

Szomatosztatin

Noradrenalin

Endorfinok

Szerotonin

Taurin

Enkefalin

Dopamin

Katekolamin

Kolecisztokinin

Adrenalin

Gamma-aminovajsav

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

A méhpempőnek a gyógyhatásaiGyógyító hatásokTudja meg azt, hogy ez a csodálatos anyag, mennyi mindenben is segíthet.Méhpempő vásárlásMegnézem a kiszereléseketEzen az oldalon bemutatjuk, milyen kiszerelésekben vásárolhat méhpempőt.

Próbálja ki a méhpempő mellé a 100%-os bio gyümölcsleveket:
Goji bogyó kúra infók + rendelés Minek köszönheti a goji bogyó hatásait? Mennyit fogyasszunk a Goji bogyóból?
Fekete áfonya kúra + vásárlás itt Mit kell tudni a fekete áfonyáról és hatásairól? Mikor ajánlott fekete áfonyát fogyasztani?

Kiszerelés és árak

Pénzvisszafizetési garancia

Ide kattintva, rendelhet Méhpempőt A Tiszta méhpempőt adalék és tarótósítószer hozzáadása nélkül helyezzük az üvegcsékbe.
A változat ellenőrzőtt, megfelel az érvényben lévő európai mezőgazdasági normáknak.
Ha sürgős: +36 70 / 7733 059

Szárított virágporos oldalak

A Méhpempő A Méhpempő Gyógyhatása Vélemények a Méhpempőről Árak és SzállításRendelésKitől veszem?Igazolások
Minden jog fenntartva © Mehpempo.hu

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, a méhészeti termékek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.

Kérem értesítsenek, ha vannak akciók