Tiszta méhpmepő vásárlás A méhek csodálatos élete • Anyaméh és herék • Méhpempő shop

A NeurotranszmitterekA neurotranszmitterek közvetítő anyagok, amelyek a szinapszisokon - az idegrendszer ingerátviteli helyein - keresztül információkat adnak tovább a következő idegsejtnek. Bizonyos mértékben az "ugrást" közvetítik más adathálózatba.

A legismertebbek a dopamin, a szerotonin, az acetil-kolin, a noradrenalin, az ACTH és a GABA (gamma-aminovajsav). Minden neurotranszmitternek megvan a rá jellemző hatása. Az acetil-kolin elősegíti a szándékos mozgásokat, a külső ingerek érzékelését, irányítja az információk feldolgozását, az éhség- és szomjúságérzetet és olyan szellemi teljesítményeket, mint a kritikai és ítélőképesség.

A dopamin támogatja a lelki-testi ösztönöket, az érzelmi és a motorikus spontaneitást. Segíti koncentrálási és reakcióképességünket, figyelmünket és érzékelésünket. A szerotonin szintén "boldogsághozónak" szánút, nyugalmat és kiegyensúlyozottságot teremt, megszünteti a depressziós hangulatot, és az alvás szabályozásában is részt vesz.

A neuropeptidek a neurotranszmitterek különleges csoportját alkotják. Az agyban és más szervek sejtjeiben képződnek. A legismertebbek az endorfinok, amelyek például sporttevékenység után választódnak el, miközben különleges testi-lelki jó érzést közvetítenek.

Az endorfinok ezenfelül a test saját fájdalomcsillapítóiként is hatnak.
A neurotranszmittereknek általában, a neuropeptideknek pedig különösképpen speciális kapcsolatuk van az immunrendszerrel. Lehetséges, hogy összefüggés áll fenn a lelkiállapot és a fertőzésekkel szembeni ellenállás csökkenése között.

A neuroszteroidok

A neuroszteroidok olyan hormonok, amelyek különböző pályákon hatnak az agyműködésre, például az idegek ingerlésével, a kalciumátfolyás megváltoztatásával vagy bizonyos receptorok (érzékelők) befolyásolásával. Ezért viselkedésünkben és pszichikai reakcióinkban is részt vesznek: hogyan reagálunk a stresszre, mi vált ki bennünk félelmet, könnyen elveszítjüke a kedvünket, mennyire pihentetően alszunk.

A legfontosabb neuroszteroidok a DHEA, a 20-OH-progeszteron, az esztradiol, a progeszteron és a kortizol, valamint a pregnenolon, amely progeszteronná alakul.

A méhpempő és a neurotranszmitterek

Számos kutató egyetért abban, hogy a méhpempő hatékony idegi eredetű betegségek ellen, mint a depresszió, a szorongás, az idegesség, a memóraizavar vagy az alvászavar. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy grammonként 1 mg értékes hatóanyagot tartalmaz.

A kor előrehaladtával a neurotranszmitterek szintje drasztikusan csökken az idegrendszerben. Ennek a méhpempő révén történő közvetlen bevitele egyes kutatók szerint hihetetlen mértékű javulást hoz a szellemi kapacitásban.
A méhpempő szublingvális adagolása biztosítja a nerotranszmitterek pótlását, vagy olyan előanyagokat, melyek következtében a neurotranszmitterek termelődése megindulhat a szervezetben.

A neurotranszmitterek nem találhatók meg az ételekben. A méhpempőben azonban jelen vannak úgy nevezett prekurzorok - előanyagok - és melyek kombinációja beindítja termelődésüket.

A méhpempő gazdag összetétele képessé teszi a szervezetet a neuromediátorok szintetizálására.

A 10 legfontosabb neurotranszmitter

Acetilkolin

Szomatosztatin

Noradrenalin

Endorfinok

Szerotonin

Taurin

Enkefalin

Dopamin

Katekolamin

Kolecisztokinin

Adrenalin

Gamma-aminovajsav

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

A méhpempőnek a gyógyhatásaiGyógyító hatásokTudja meg azt, hogy ez a csodálatos anyag, mennyi mindenben is segíthet.Méhpempő vásárlásMegnézem a kiszereléseketEzen az oldalon bemutatjuk, milyen kiszerelésekben vásárolhat méhpempőt.

Próbálja ki a méhpempő mellé a 100%-os bio gyümölcsleveket:
Goji bogyó kúra infók + rendelés Minek köszönheti a goji bogyó hatásait? Mennyit fogyasszunk a Goji bogyóból?
Fekete áfonya kúra + vásárlás itt Mit kell tudni a fekete áfonyáról és hatásairól? Mikor ajánlott fekete áfonyát fogyasztani?

Kiszerelés és árak

Pénzvisszafizetési garancia

Ide kattintva, rendelhet Méhpempőt A Tiszta méhpempőt adalék és tarótósítószer hozzáadása nélkül helyezzük az üvegcsékbe.
A változat ellenőrzőtt, megfelel az érvényben lévő európai mezőgazdasági normáknak.
Ha sürgős: +36 70 / 7733 059

Szárított virágporos oldalak

A Méhpempő A Méhpempő Gyógyhatása Vélemények a Méhpempőről Árak és SzállításRendelésKitől veszem?Igazolások
Minden jog fenntartva © Mehpempo.hu

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, a méhészeti termékek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.