Tiszta méhpmepő vásárlás Méhpempő szállítási díjak • Ajándék Méhpempő

Pempő információk, tudnivalók

Méhpempő és méhecskeA tapasztalatok szerint felfrissíti, valósággal új életre kelti a testet, egészségesen tartja a csontrendszert és az ízületeket. Korra és nemre való tekintet nélkül bárki fogyaszthatja, használhatja.

Nem javasolt a pempőnek a fogyasztása, a méhtermékekre való allergia esetében. A kúrát abba kell hagyni, ha a szájüregben viszketést érzünk, emésztési zavarok lépnek fel, bőrkiütést, orrfolyást vagy lézési nehézséget észlelünk. Előfordulhat, hogy mézallergiája van, így nagy valószínűséggel méhpempőt sem tud fogyasztani.

A Méhpempő nem tartalmaz hormont, tehát nem kell attól tartani, hogy hosszabb ideig fogyasztva káros mellékhatása lenne.

A Méhpepőt cukorbetegek is fogyaszthatják.

A Pempő adagolásáról

A pempő adagolásaAlap esetben a felnőtteknek 1 -2 kiskanál, vagyis 0,5 -1g naponta testalkattól függően, míg gyerekeknek 1 kiskanál, vagyis 0,5 g az ajánott mennyiség. Betegségtől függően, azonben növelni lehet a mennyiséget.

A Méhpempőt célszerű nyelv alá helyezni a teljes felszívódásig - kb. 5 perc.
Mézben elkeverve 2%-ban - pl. 10 gramm Tiszta Méhpempő 500 gramm mézben, vagyis 2 %-os koncentrációban - felnőtteknek 1-2 kanállal, gyermekeknek 1·2
kiskanállal ajánlott.

Mindkét formában, tisztán vagy mézben elkeverve, 20-30 perccel az első
étkezés előtt javasolt a fogyasztása. Minimum 6 hetes kurák ajánlottak, tavasszal és összel, de lehet egész évben fogyasztani, ellenjavallat nélkül.

A Méhpempő begyűjtése

A méhpempő begyűjtésérőlA méhek általában nem termelnek nagy mennyiségben Méhpempőt, és nem képesek tárolni úgy, mint a mézet vagy a virágport. A kaptárban csak kevésre van szükség méhpempőből, éppen csak annyira, amennyi a lárvák táplálásához szükséges az első három napban, illetve az egyetlen méhanya táplálásához egész élete alatt. Ez az oka annak, hogy a méhésznek számos akadállyal kell szembenéznie, amikor Méhpempőt szeretnéne begyűjteni.Manapság már legyőzhetők ezek az akadályok, és bizonyos technikai eszközök
alkalmazásával a méheket arra lehet ösztönözni, hogy több Méhpempőt állítsanak elő, bár így sem beszélhetünk jelentős mennyiségről.
Először egy csipesszel kiemelik a királynőt, majd a zselés anyagú méhpempőt
kiveszik azokból a méhsejtekból, amelyeknek a viaszfedője nincs lezárva.
Egy-egy ilyen sejtben 200-350 mg anyagot lehet találni. Azonban a három napnál
fiatalabb dolgozók méhsejtjéből méhpempőt nem lehet kivonni, mivel túl kevés van benne ahhoz, hogy érdemes legyen fáradozni vele.

A méhek spontán módon 5 -10, sőt egyes esetekben 15 méhsejtel építenek a királynő számára a természetes rajzás idején, vagy abban az esetben, amikor nincs rajzás, csak királynőváltás, illetve amikor a királynő elpusztul, elvész, vagy a méhész távolítja el. Ha a Méhpempő természetes termeléséről van szó, akkor elmondhatjuk, hogy nagyon ritka termék.

A méhpempő termelés és tárolás

Méhpempő termelés fokozásaA Pempő termelésének fokozása érdekében, a minél jobb minőségű táplálékkiegészítő előállítása érdekében, a méhész azt az érzést kelti a méhekben, hogy árvák lettek, azaz elpusztult a királynő, ezért a méhek elkezdenek az új méhanya számára méhsejteket építeni. Ezt a méhész úgy segíti elő, hogy a kaptárba olyan viaszkupolákat helyez el, amelyek a királynő méhsejtjére hasonlítanak. Mindegyik belsejébe egy fiatal lárvát helyez azért, hogy az új jövevénynek, a méhek elkezdjenek méhpempőt adni.

Egy ésszerűen működő méhkaptárban több száz ilyen sejt van, amelyel a királynőnek építettek, és amelyel a rajzás után 72 órával a királynőt tápláló méhek
máshová helyeznek át, miután megtöltölték méhpempővel, hogy ne látszódjon, hogy a méhanya hol található. A méhésznek ekkor az a feladata, hogy azonnal és gondosan eltárolja a terméket.A Méhpempő főleg gyógyászati célokat szolgál, ezért a begyűjtéséhez steril
körülményekre van szükség. Csíramentes környezetben, steril üvegedényben
kell tárolni, fénytől, hőtől és levegőtől védett helyen, 2 ºC fok körüli hőmérsékelten.
Mivel egy nagyon labilis anyagról van szó, ha nem tesszük meg az összes szükséges óvintézkedésl, felmerül annak a veszélye, hogy sérülést szenved.

A legnagyobb veszélyt a Méhpempőre a nedves környezet jelenti, mivel erősen vízszívó anyag, így ideális talajt jelent a penész és a csírák elterjedéséhez. Másfél évnél tovább nem szabad tárolni a méhpempőt, mert ezután már elveszíti jó tulajdonságai nagy részét.
A szárított Méhpempő esetében azonban más a helyzet. Ezt nagyon hosszú ideig is lehet lárolni, felhasználás előtt pedig vízben kell feloldani.

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Fontos tudnivalók a méhpempő használatakorA méhpempő használatárólMilyen adagba és hogyan használja a méhpempőt, egyes betegségek esetén. Méhpempő vásárlásMegnézem a kiszereléseketEzen az oldalon bemutatjuk, milyen kiszerelésekben vásárolhat méhpempőt.

Kiszerelés és árak

Pénzvisszafizetési garancia

ÚJ CIKKEK
Ide kattintva, rendelhet Méhpempőt A Tiszta méhpempőt adalék és tarótósítószer hozzáadása nélkül helyezzük az üvegcsékbe.
A változat ellenőrzőtt, megfelel az érvényben lévő európai mezőgazdasági normáknak.
Ha sürgős: +36 70 / 7733 059

PayU Vásárlói tájékoztató

 

A Méhpempő A Méhpempő Gyógyhatása Vélemények a Méhpempőről Árak és SzállításRendelésKitől veszem?Igazolások
Minden jog fenntartva © Mehpempo.hu

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, a méhészeti termékek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.


Warning: include(../includes/chat.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/websal8/public_html/_oldalak/mehpempo.com/pempo-info/index.php on line 106

Warning: include(../includes/chat.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/websal8/public_html/_oldalak/mehpempo.com/pempo-info/index.php on line 106

Warning: include(): Failed opening '../includes/chat.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/websal8/public_html/_oldalak/mehpempo.com/pempo-info/index.php on line 106