Tiszta méhpmepő vásárlás A méhek csodálatos élete • Anyaméh és herék • Méhpempő shop

A változókorA menopauzát általában úgy határozzák meg, mint a menstruációs ciklus, alacsony össztrogénszinttel összefüggő kimaradását. Ez többnyire a 40-es évek vége vagy az 50-es évek közepe felé következik be, és a nő termékeny korszakának végét jelzi.

Ha a petefészkek már nem termelnek havi rendszerességgel petesejteket, elapad a szervezet ösztroténellátása, a menstruáció előbb rendszertelenné válik, majd teljesen megszűnik. Mellékhatásként jelentkezhet kellemetlen hüvelyszárazság, hőhullámok, fejfájás, kimerültség, illetve esetenként szokatlan érzelmi reakcióki. Összemennek a mellek mirigyszövetei, az alacsony ösztrogénszint nyomán csökkenhet a csontsűrűség, valamint a bőr és a haj is elvékonyodhat és kiszáradhat. A menopauzát gyakran hormonpótló terápiával kezelik az orvosok.

A méhpempő egy olyan természetes anyag, amely képes a rávenni a szervezetet az adott hiányzó hormon termelésére. Változókorban jelentősen - vagy akár teljesen - le tudja csökkenteni az ilyenkor jelentkező említett tüneteket.

Összes videó megtekintése »

Változókori problémákra méhpempőt

A méhpempőt rengeteg 45 év feletti hölgy előszeretettel fogyasztja, a változókor tüneteinek enyhítésére vagy a csontritkulás tüneteinek enyhítésére. A méhpempő olyan természetes növényi hormonokat tartalmaz, amelyek enyhítik és / vagy késleltetik a klimax tüneteit. 

A poszt-klimaxos tünetek, mint a szívritmus és keringési zavarok, csontritkulás, túlzott szőrnövekedés- egy vizsgálatban, amit Szófiában a Nőgyógyászati Klinikán végeztek 2004-ben 3 hónapos méhpempő kúra után szinte teljes mértékben megszűntek .

Amennyiben nem kívánunk hormonkészítményeket nagy mennyiségben szedni a csontritkulás miatt, a változókor kezdetétől két-három évente rendszeresen végeztessünk csontsűrűségmérést. Még akkor is, érdemes ha semmi jelét nem érezzük a csontritkulásnak.
Az oszteoporózis ugyanis csak későbbi stádiumában jelentkezik fájdalommal.

A csontritkulás kockázatának minimálisra csökkentéséhez, fogyaszthatjuk a természetes ösztorgéntartalmú 100%-os tiszta méhpempőt.

Összes videó megtekintése »

Tudnivalók a változókorról

A változókor kezdetéhez hasonlóan, annak tartama is egyénenként különbözik. Az első tünetek jelentkezésétől a tünetek végleges lecsengéséig néha csak néhány év telik el, máskor azonban akár 10-12 évig is fennállhatnak a panaszok. A változókor időtartama átlagosan 5-7 évre tehető.

A lehetséges klimaxos panaszok egyénenként rendkívül változatosak, azaz a tünetek jellege, kezdete, tartama és erőssége minden nőnél más és más.

A hőhullámok, keringési zavarok, alvászavarok, verítékezés, fejfájás és súlygyarapodás már az utolsó menstruáció előtt jópár évvel is jelentkezhetnek és sok esetben akár évekig is eltarthatnak.

A női nemi szervek nyálkahártya sorvadása, általában csak néhány évvel a menopauza után válnak láthatóvá. A hólyaggyengeség tünetei viszonylag kevesebb nőt érintenek.

A lelki problémák leggyakoribb megnyilvánulási formái a menopauza alatt, a nyomott hangulat, az ok nélküli szomorúság, a fokozott ingerlékenység és szorongás, a szexuális vágy csökkenése és a fáradékonyság.

A pszichés tünetek mellett, a lelki problémák testi tünetekben való megnyilvánulásai is jelentkezhetnek, amelyek a testi panaszokra való negatív érzelmi reakciókból, illetve a társadalmi környezet esetleges változásaiból adódhatnak.

Mi történik a hőhullámok alatt?A női nemi hormonok közül az ösztrogének a ciklus szabályozásán kívül, egyebek között a test hőszabályozásában is szerepet játszanak. 
Az ösztrogénről és a progeszteronról itt olvashat többet.

A változókorban a szervezet ösztrogén-termelése minimális szintre esik vissza. Az ösztrogénhiány miatt a köztiagyban található hőszabályzó központ a hozzá befutó adatokból téves következtetéseket von le. Például egy normális hőmérsékletű helyiséget túlfűtöttnek ítél. Ennek következményeként a hőszabályzó központból érkező „utasítás” alapján az erek kitágulnak azért, hogy a feleslegesnek ítélt hőmennyiséget a fokozott vérkeringés segítségével elvezessék.
Egyidejűleg fokozódik a verítékezés, mely a pórusokon keresztül a bőr hűtését segíti elő. A szervezet ezen fáradozásainak eredménye a hőhullám és a verítékezés, melyek a testhőmérséklet „normális” szintre való beállítását szolgálják.
A tüneteket gyakran követi borzongás, fázás.

2,5% 10-HDA tartalmú Valódi Méhpempő

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

A méhpempőnek a gyógyhatásaiGyógyító hatásokTudja meg azt, hogy ez a csodálatos anyag, mennyi mindenben is segíthet.Méhpempő vásárlásMegnézem a kiszereléseketEzen az oldalon bemutatjuk, milyen kiszerelésekben vásárolhat méhpempőt.

Kiszerelés és árak

Ide kattintva, rendelhet Méhpempőt A Tiszta méhpempőt adalék és tarótósítószer hozzáadása nélkül helyezzük az üvegcsékbe.
A változat ellenőrzőtt, megfelel az érvényben lévő európai mezőgazdasági normáknak.
Ha sürgős: +36 70 / 7733 059

Méhkenyér

ÚJ CIKKEK
A Méhpempő A Méhpempő Gyógyhatása Vélemények a Méhpempőről Árak és SzállításRendelésKitől veszem?Igazolások
Minden jog fenntartva © Mehpempo.hu

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, a méhészeti termékek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.