Tiszta méhpmepő vásárlás Méhpempő értéke • Miért ennyire hatékony a Méhpempő?

Miért ennyire értékes a Méhpempő?

A Méhpempő értékeKét Egyiptomi doktor Dr. A. Abdelhafiz és J. Muhamad 2008-ban tette közzé kutatásainak eredményét, mely kutatást 99 személyen végezték el. Egy Méhpempő és méz keveréket állítottak elő 1:2 arányban, amelyből 5 grammot, kb. egy
kiskanállal, behelyeztek az első csoport hüvelyébe a szexuális kapcsolat előtt.
A másik csoport a hagyományos mesterséges intrahüvelyes megtermékenyítést használta. Meglepő módon a megtermékenyítés 8,1%-al volt nagyobb a keveréket használó csoportnál.

Nem véletlen tehát, hogy az ősi kínai császárságban például a Méhpempőnek tulajdonították a hosszú élet titkát, az egyiptomi fáraók papjai pedig úgy használták, mint valami mindenre jó csodaszert.

A Méhpempő Vitaminkoktél

A méhpempő mint vitaminkoktélA többi termékhez hasonlóan, a Méhpempő mint egy nagyszerű táplálékkiegészítő esetében sem szabad elfelejtenünk, hogy az összetétele számos tényezőtől függ. Befolyásolja azt, hogy honnan származik, mikor gyűjtötték, csakúgy, mint a méhek biológiai tulajdonságai. Azonban minden esetben elmondhatunk néhány alapvető jellemzőt.

A Méhpempő körülbelül 66 százalékban tartalmaz vizet, cukrot - glükózt, lruktózt, szacharózt, maltózt stb. -, pedig átlagosan 15 százalékban. A Méhpempőben még található körülbelül 13 százalékban prolin - egy nitrogénszármazék -, amelyet nagyrészt az emberi szervezet számára elengedhetetlen fontosságú aminosavak alkotnak. A fennmaradó körülbelül 5 százaléknyi összetevőt lipidek teszik ki.

Emellett sokféle vitamint, leginkább a B-csoportba tartozókat találhatunk a méhpempőben. A Méhpempő a B5-vitaminban leggazdagabb táplálékunk. Ez a vitamin felelős az izomsejtekben, májban, vesében, agyban található sejtek anyagcseréjéért. Nagy mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat és nyomelemeket, kalciumot, rezet, vasat, foszfort, nitrogént, szilíciumot és ként. Utóbbiak alapvető szerepet játszanak szervezetünk működésében, ugyanis számos olyan reakcióért felelősek, amelyek az anyagcserét irányítják.
Végül néhány olyan összetevő, amely csak egészen kis mennyiségben található meg a Méhpempőben, de így is rendkívül fontosak, így antibakteriális és antibiotikus összetevők, hormonok és a szervezet növekedésért felelős anyagok.

A Tiszta Méhpempő különleges tulajdonságainak és összetevőinek kutatása a mai
napig folyik. Orosz kutatók nemrégiben fedezték fel, hogy ribonukleinsavat - RNS - és dezoxiribonukleinsavat - DNS - is tartalmaz, amely az emberi szervezet sejtjeinek felépítésében játszik döntő szerepet.

A Méhpempő gyógyhatása

A méhpempő gyógyhatásaHabár az aminosavak, vitaminok, nyomelemek mennyisége a méhpempőben nem túl jelentős, mégis nagyon fontos szerepet játszanak a minőségük miatt. Gyulladáscsökkentő és baktériumölő hatásán kívül klinikai kísérletek azt bizonyítják, hogy a Méhpempő még számos jó tulajdonsággal rendelkezik.

Először is, javítja a sejtek anyagcseréjél és a szervezet általános állapolát, energiát ad. Az agyalapi mirigyre és a mellékvesére gyakorolt hatásának köszönhetően segít legyőzni a depressziós állapotot, az erőtlenséget, az idegkimerültséget és a fizikai fáradtságot.
Étvágytalanság, vérszegénység esetén, illetve betegség, műtét utáni lábadozási időszakban segíti a súlygyarapodást, és nemcsak a fizikai állapotot erősíti, hanem növeli a vitalitást, lassítja a szervezet és a bőr öregedését.

Főleg a Tiszta Méhpempő szíverősítő hatású - erősíti az izmokat -, tágítja az ereket és kiegyenlíti az ütőerekben levő nyomást. A Méhpempő védi a májat, és a kísérletek azt mutatják, hogy halásos nyombélfekély esetén is.

Összefoglalva tehát elmondhatjuk, hogy a Méhpempő kiváló stimuláló szer, erősebbé, kiegyensúlyozottabbá tesz, jó közérzetet biztosít, különösen idegrendszeri problémák esetén jó vitalizáló szer.

Ajánlják még vérszegénység, impotencia, a szervek, a bőr és a haj korai öregedése, depresszió, kimerültség eselén. Terhesség alatt is javasolt a fogyasztása, mert védi a májat, szabályozza a bélmüködést, kiegyensúlyozza az idegrendszert és a biokémiai összetevői szabályozzák a méhösszehúzódásokat.

Az oldalon közzétett információk tudományos referenciáit itt találja:
Tudományos referenciák

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Fontos tudnivalók a méhpempő használatakorPempő információkÁltalános és egyben érdekes információk a méhpempőről. Méhpempő vásárlásMegnézem a kiszereléseketEzen az oldalon bemutatjuk, milyen kiszerelésekben vásárolhat méhpempőt.

Kiszerelés és árak

Virágporos oldalak

Ide kattintva, rendelhet Méhpempőt A Tiszta méhpempőt adalék és tarótósítószer hozzáadása nélkül helyezzük az üvegcsékbe.
A változat ellenőrzőtt, megfelel az érvényben lévő európai mezőgazdasági normáknak.
Ha sürgős: +36 70 / 7733 059

Barátcserje kapszula
A Méhpempő A Méhpempő Gyógyhatása Vélemények a Méhpempőről Árak és SzállításRendelésKitől veszem?Igazolások
Minden jog fenntartva © Mehpempo.hu

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, a méhészeti termékek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.