Tiszta méhpmepő vásárlás Méhpempő hatása a Memóriára • Hatékony memória Méhpempővel

PRÉMIUM méhpempő

Minimum 2,5% 10-HDA tartalommal + magasabb Acetilkolin tartalommal + több Vitaminnal és Ásványi anyag tartalommal.

FONTOS: A PRÉMIUM Méhpempő nem áll egész évben rendelkezésre, mivel méhészeink korlátozott mennyiségben tudják előállítani!

Hogyan készül a PRÉMIUM méhpempő?

A PRÉMIUM méhpempő emelt hatóanyag tartalommal rendelkezik, a Hagyományos és méhpempőhöz képest.

A PRÉMIUM méhpempő előállítását az Apis mellifera rodopica méhek végzik.

A háziméh fajták közül, ez a méhfaj kiemelt képességekkel bír. Nagyobb hatékonysággal használják fel a virágport, mint a többi méhfajta, így jobb minőségű méhpempőt állítanak elő.

Ezeket a méheket magas tápanyag tartalmú virágporral etetjük.

Kiszerelések: az árakért kattintson a lenti hivatkozásokra:

40 gramm PRÉMIUM
méhpempő 2,5% 10-HDA


ÁRAK + RENDELÉS

100 gramm PRÉMIUM
méhpempő 2,5% 10-HDA


ÁRAK + RENDELÉS

Az Apis mellifera rodopica méhek:

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

A méhpempőnek a gyógyhatásaiGyógyító hatásokTudja meg azt, hogy ez a csodálatos anyag, mennyi mindenben is segíthet. Veszek méhpempőtMegnézem a kiszereléseketEzen az oldalon bemutatjuk, milyen kiszerelésekben vásárolhat méhpempőt.

Az oldalon közzétett információk tudományos referenciáit itt találja:
Tudományos referenciák

Kiszerelés és árak

Propolisz

Ide kattintva, rendelhet Méhpempőt A Tiszta méhpempőt adalék és tarótósítószer hozzáadása nélkül helyezzük az üvegcsékbe.
A változat ellenőrzőtt, megfelel az érvényben lévő európai mezőgazdasági normáknak.
Ha sürgős: +36 70 / 7733 059

A Méhpempő A Méhpempő Gyógyhatása Vélemények a Méhpempőről Árak és SzállításRendelésKitől veszem?Igazolások
Minden jog fenntartva © Mehpempo.hu

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, a méhészeti termékek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.