Tiszta méhpmepő vásárlás Fontos tudnivalók Méhpempő fogyasztóknak • Pempő infó

7 fontos tudnivaló Méhpempő fogyasztóknak

Az alábbiakat mindenképpen tartsa be, Méhpempő fogyasztása előtt és alatt.

A Méhpempő tárolási hőmérsékleteA Méhpempőt 0-5 ºC fokon tároljuk hűtőben, vagy télen hideg kamrában. A Hűtőben vagy optimális körülmények között, 2 évig tárolható, ezen időtartam alatt jó tulajdonságait megtartja.

Ne érintsük fémhez a MéhpempőtA Méhpempő ne érintkezzen fémmel, csak műanyag vagy fa eszköz, így kanál használata javasolt.
A fémek ronthatják a Méhpempő hatékonyságát.

Ne nyeljük le a MéhpempőtA méhpempőt, érdemes nyelv alatt tartani pár percig, addig amíg el nem olvad, amíg felszívódik. Ha lenyeljük vagy nyelv alatt tartjuk, hatékonysága ugyanúgy érvényesül. Nyelv alatti felszívódás esetén, csupán gyorsabban kerül be a szervezetbe.

Fogyasztás előtt és utánMéhpempő fogyasztás előtt és után, 30 percig ne étkezzünk.
Erre azért van szükség, hogy a méhpepő felszívódása során ne keveredjen méreganyagokkal.

A méhpempő keserű ízőA méhpempő nem finom, tehát ha finomnak érzi az anyagot, amit vett, akkor becsapták. A Méhpempő nem édes, inkább savas az íze és kásásnak tűnik.

A hatékony méhpempőA Méhpempő nagyobb dózisban sem káros. A Méhpempő felerősíti más anyagok, tápanyagok és gyógyszerek hatékonyságát, hatását. Gyomorbajok esetén mézzel együk.

Tiszta méhpempőA Tiszta Méhpempő rendelkezik a legnagyobb hatékonysággal. Sokan keverik a Méhpempőt, például alkohollal, így hatékonysága csökken.

+ 1A Méhpempőt nemcsak hidegen kell tárolni hűtőben, de ne érje nedvesség, levegő és kiváltképp fény sem. Így a legideálisabb, sötét hűtőben tartani és minden fogyasztás után az üveg zárókupakját visszazárni.

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Fontos tudnivalók a méhpempő használatakorMéhpempős arcpakolásokBőrszépítő arcpakolások méhpempővel, egyedi receptek hölgyeknek, uraknak. Méhpempő vásárlásMegnézem a kiszereléseketEzen az oldalon bemutatjuk, milyen kiszerelésekben vásárolhat méhpempőt.

2,5% 10-HDA tartalmú Valódi Méhpempő

Méhek a kaptárban

Kiszerelés és árak

ÚJ CIKKEK
Ide kattintva, rendelhet Méhpempőt A Tiszta méhpempőt adalék és tarótósítószer hozzáadása nélkül helyezzük az üvegcsékbe.
A változat ellenőrzőtt, megfelel az érvényben lévő európai mezőgazdasági normáknak.
Ha sürgős: +36 70 / 7733 059

A barátcserje hatásai

Friss méhpempő előállítás

A Méhpempő A Méhpempő Gyógyhatása Vélemények a Méhpempőről Árak és SzállításRendelésKitől veszem?Igazolások
Minden jog fenntartva © Mehpempo.hu

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, a méhészeti termékek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.