7 fontos tudnivaló Méhpempő fogyasztóknak

Hasznos és fontos tudnivalók méhpempő fogyasztónak.

Az alábbiakat érdemes betartani Méhpempő fogyasztása előtt és alatt.

7 + 1 lényeges információ a Méhpempő használatához

A Méhpempő tárolási hőmérséklete

A Méhpempőt 0-5 ºC-on tároljuk hűtőben, vagy télen hideg kamrában. A hűtőben vagy optimális körülmények között, 2 évig tárolható, ezen időtartam alatt jó tulajdonságait megtartja.

Fontos odafigyelni arra, hogy nem minden hűtő hűt le 5 fokra, ezért a pempőt a hűtő hátsó részében tartsuk, a hideget kibocsátó részhez közel.

Ne érintsük fémhez a Méhpempőt

A Méhpempő ne érintkezzen fémmel, csak műanyag vagy fa eszköz, használata javasolt. A fémek ronthatják a Méhpempő minőségét, mivel savakat tartalmaz. A méhpempő csomagolásában, 2 darab műanyag adagoló kanalat küldünk melyek 0,5 gramm és 1 gramm ki mérésére alkalmasak. Ajánljuk, hogy ezzel fogyassza. 

Ne nyeljük le a Méhpempőt

A méhpempőt érdemes nyelv alatt tartani pár percig, amíg fel nem olvad. Ilyenkor a pempő egy része felszívódik a száj nyálkahártyáján, tehát azonnal bekerül a véráramba. Ha lenyeljük vagy nyelv alatt tartjuk, hatékonysága ugyanúgy érvényesül. Nyelv alatti felszívódás esetén csupán gyorsabban kerül be a szervezetbe.

Fogyasztás előtt és után

Javasolt, méhpempő fogyasztás előtt és után 20-30 percig nem étkezni. Ez azért előnyös, mert így a méhpempő emésztése, felszívódása során nem keveredik méreganyagokkal.

A méhpempő keserű ízű

A méhpempő nem finom, tehát ha finomnak érzi az anyagot, amit esetleg máshol vett lehet, hogy  becsapták. A méhpempő nem édes, inkább savas az íze, és kásásnak tűnik. Az “édes méhpempő”, általában mézzel van keverve.

A hatékony méhpempő

A Méhpempő nagyobb dózisban sem káros. A méhpempő felerősíti más anyagok, tápanyagok és gyógyszerek hatékonyságát, hatását. Gyomorbajok esetén mézzel együk.

Tiszta méhpempő

A tiszta Méhpempő rendelkezik a legnagyobb hatékonysággal. Sokan keverik a méhpempőt, például alkohollal, így hatékonysága csökken. A kapszulázott méhpempő, egy kiszárított méhpempő, melyben számos bioaktív - azaz élő anyag - már nincsen benne.


+1. A Méhpempőt nemcsak hidegen kell tárolni hűtőben, de ne érje nedvesség, levegő és kiváltképp fény sem. Így a legideálisabb. Ez azt jelenti, hogy sötét hűtőben tartsuk és minden fogyasztás után az üveg zárókupakját zárjuk vissza.

Prémium 40g méhpempő
A nagyításhoz, nyomjon a képre