A Méhpempő hatása az alvásra

Így fogyasszuk a méhpempőt, ha javítani szeretnénk az alvásunk minőségén.

Méhpempő

Alvásra mindenkinek szüksége van. Az alvás az egészségnek létszükséges eleme. Akár izomnövelés, gyorsabb futás, hajdúsítás, vagy energianövelés a célunk, az alvás kulcsfontosságú, anélkül nyolchengeres motor helyett csupán csak négyhengeressel futunk neki mindennek. Az étrendünk kiegészítése méhpempővel orvosolhatja a rossz minőségű az alvást, vagy akár az álmatlanságot is.

Azok a személyek, akik már fogyasztottak Méhpempőt, a kezelés napjainak előrehaladtával egyre jobban, nyugodtabban alszanak. A magyarázat abban rejlik, hogy a Méhpempő páratlanul különleges tápanyagjai segítenek normalizálni az agy működését. A szerotonin felel a központi idegrendszer szabályozásáért.

Sajnos manapság a tápanyagokban szegény, rossz minőségű és vegyszerkezelt táplálékok miatt, a szervezet nem kapja meg a minőségi táplálékokat, ezért nyugtalanabb.

Alvási problémák többféleképpen jelentkeznek, mint: hirtelen éjszakai ébredés, rémálmok nyugtalan alvás este, képtelen elalvás, korai ébredés, fáradtan ébredés. Aki éjszaka nem pihen nyugodtan, az napközben fáradt, ingerlékeny, koncentrálási nehézségei léphetnek fel.

Az alvás javításához az alábbi adagolást javasoljuk

  1. A kezdeti 2-3 hétben kizárólag reggel vegye be a méhpempőt, 1 grammot
  2. 2-3 hét után vegyen lefekvés előtt is 0,5 grammot belőle
  3. Figyelje meg a hatásait, ha tovább javul az alvása, a lefekvés előtti adagot, növelje meg 1 grammra
  4. Ha nem változik vagy romlik az alvása, térjen vissza a kizárólag reggeli méhpempő fogyasztásra

Ahogy öregszünk, 50 év felett a szervezet számára szükséges tápanyagokat ki kell egészíteni, pótolni kell, ebben a korban a szerotonin termelése csökken. Kísérletek során kimutatták, hogy a szerotonin hiánya közvetlenül hatással van az alvásra. Idősek között kétszer annyi nő szenved álmatlanságban, mint férfi. Altatót vagy szorongásgátló szereket szednek sokan, e panaszok ideiglenes megszüntetésére.

A Méhpempő táplálékkiegészítő segít e folyamatok egyensúlyának helyreállításában, tehát segíti a nyugodt éjszakai pihenést. A Méhpempő természetes tápanyag, nincs mellékhatása, nem lép kölcsönhatásba gyógyszerekkel, összetétele nagyszerű és nincs ellenjavallat. A Méhpempőt gyermekek, fiatalok, terhes nők, középkorúak és idősek is fogyaszthatják.

A méhpempő alvás normalizáló hatásai érvényesülnek a változókor alatt is. Rengeteg menopauzában lévő hölgytől kaptunk visszajelzést 2010 óta. Arról számoltak be, hogy már rövid időn belül, javul az alvásuk, ritkábban ébrednek fel éjjel. Nézzen itt szöveges és videós véleményeket a méhpempőről.