Tiszta méhpmepő vásárlás A Méhpempő a méz és a propolisz • Különbségek az anyagok közt

A méz a propolisz és Méhpempő

Az első méhmaradványt sok millió évről ezelőttről a Föld „harmadkorából” került elő. Valószínű, hogy előbb is élt méh, csak nem maradt nyoma. Mézgyűjtést ábrázoló képekkel már a spanyolországi Arana barlangban található sziklarajzokon is találkozhatunk. Tehát a méz gyűjtése és fogyasztása egyidős az emberrel.Amikor a méhtermékekről hallunk, automatikusan a mézre vagy a propoliszra gondolunk. Van egy kevésbé ismert, de annál hatásosabb, fontosabb termék, mely a szó szoros értelmében csodákat művel, ez pedig a Méhpempő.
A modern természetgyógyászat az orvostudományt megváltoztatta, a Tiszta Méhpempő pedig forradalmasította az orvostudományt.A méz értékes táplálék, nagy a kalória értéke ez azt jelenti, hogy ugyanannyi súlyú méz ötször annyi kalóriát ad mint a tej, háromszor annyit mint a hús és kétannyit mint a tojás. A méz gyorsan felszívódik és a bélműködésre kedvezően hat. Fokozza a hemoglobin termelést, táplálja a szívet, az izom munkaképességét is növeli.

A méz a gyermekek fejlődésére nagyon jó hatással van. A mézet gyermekeknek, sportolóknak, lábadozóknak, szívproblémávak szenvedőknek, időskorúaknak is ajánlják az orvosok.

Méhek propolisz és méhpempőA méhpropolisz egy természetes antibiotikum, magyar neve méhszurok. Ezt a vöröses sárgás színű gyantás anyagot, a méhek a kaptárak tömörítésére ragasztásra és fertőtlenítésére használják. Összetételét tekintve a tiszta propolisz legértékesebb összetevői a flavonoidok melyek 41 féle gógyhatással bírnak, ennek köszönhető a termék kedvező hatása.
30%-ban viaszból, 10%-ból illóolajokból, 5%-ban virágporból áll, fontos hatóanyaga a B1, B8, B6, E és C-vitamin, ásványi anyagok mint a Mg, P, Zn, N, S, K, Si, Na, Co, kalnokok, terpének, ferulsav.

A ferulsavnak jelentős szerepe van a propolisz külső felhasználás esetén, ugyanis ezért van baktériumölő és baktériumfejlődést gátló hatása. A propolisz immunrendszert erősítő, gyulladást gátló, baktérium, gomba és vírusölő, vizelethajtó, tisztító és regeneráló hatással bír.
A mézre vagy méztermékekre allergiásoknak a propolisz használata nem javasolt.

A méhpempő

A Méhpempő egy csodálatos anyag, amit laboratóriumban sokszor vizsgáltak meg tudósok, de összetételének néhány százaléka még ma is ismeretlen.
A méhpempő az emberiség történetében mindig is csodaszernek számított, kicsiny mennyisége miatt jóformán, csak királyok jutottak hozzá. A fáraók korában az aranynál is drágábban adták.
Az angol királyi családnak a hosszú életének a titka, még napjainkban is, a Méhpempő szedésének a hagyománya.

A Méhpempő gyöngyházfénnyel bíró, fehéres színű, zselés anyag, szaga enyhén szúrós, íze kissé savanykás, gyengén édes.
A méhpempő a munkásméhek garatmirigyének váladéka. A méhpempővel táplálkoznak a munkásméhek az első három napban, a kaptárban lévő méhkirálynő élete során ami öt-hat évig is eltart, csak ezzel az anyaggal táplálkozik. Ennek a csodálatos anyagnak a hatására képes folyamatosan naponta 1000-1500 petét rakni.A Méhpempő összetétele: fehérje, cukrok (fruktóz és glükoz), telitett zsírsavak, szervetlen anyag, meghatározatlan anyag valamint víz. A Méhpempőben található aminosavak között, meglelhető mind a nyolc nélkülözhetetlen esszenciális aminósav, mint a leucin, treonin, metionin, valin, lizinm triptofan és fenilalanin.
A fruktóz és a glükóz a legfontosabb cukortartalma, ezek a cukrok a redukciós cukrokhoz tartoznak, mivel a sejtek mint energiát közvetlenül használnak fel inzulin használata nélkül.

A méhpempő ásványi anyagai

A méhpempő vitaminokban gazdag táplálékkiegészítő rendkívül nagy mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat és nyomelemeket, úgy mint vasat, rezet, kálciumot, foszfort, szilicíumot, nitrogént, krómot, ként.
A telitett zsírsavak melyeket tartalmaz, nélkülözhetetlenek az egészséges szervi folyamatokhoz. Ezenkívül a sokféle vitamin mellett jelentős a B5 vitamin tartalma, mely vitamin felelős az agyban, vesében, májban, izomsejtekben található sejtek anyagcseréjéért.
Élelmiszerek közül a méhpempőben található a legtöbb B5 vitamin. Tartalmaz még B1, B2, B3, B6, és C, D, E, H vitaminokat is. Igaz, hogy kis mennyiségben, de meg kell említeni, hogy található még benne antibakteriális és antibiotikus anyag is valamint a hormonok növekedéséért felelős anyag egyaránt.

A méhpempő kutatása még a mai napig foglalkoztatja a tudósokat, orosz kutatók nemrégiben fedezték fel, hogy ribonuklreinsavat és dezoxirobonukleinsavat is tartalmaz, amely az emberi szervezet sejtjeinek felépítésében játszik döntő szerepet.

Az oldalon közzétett információk tudományos referenciáit itt találja:
Tudományos referenciák

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Fontos tudnivalók a méhpempő használatakorMéhpempős arcpakolásokBőrszépítő arcpakolások méhpempővel, egyedi receptek hölgyeknek, uraknak. Méhpempő vásárlásMegnézem a kiszereléseketEzen az oldalon bemutatjuk, milyen kiszerelésekben vásárolhat méhpempőt.

Kiszerelés és árak

Ide kattintva, rendelhet Méhpempőt A Tiszta méhpempőt adalék és tarótósítószer hozzáadása nélkül helyezzük az üvegcsékbe.
A változat ellenőrzőtt, megfelel az érvényben lévő európai mezőgazdasági normáknak.
Ha sürgős: +36 70 / 7733 059

Méhkenyér

virágporos oldalak

ÚJ CIKKEK
Barátcserje kapszula
A Méhpempő A Méhpempő Gyógyhatása Vélemények a Méhpempőről Árak és SzállításRendelésKitől veszem?Igazolások
Minden jog fenntartva © Mehpempo.hu

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, a méhészeti termékek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.