Tiszta méhpmepő vásárlás 100%-os Pénzvisszafizetési Garancia • 30 napig

100%-os Pénzvisszafizetési garancia

Összefoglalva: termékeinkre, a szállítási díjra és az Ön visszaküldési postaköltségére, 30 napig Pénzvisszafizetési Garanciát biztosítunk, mivel biztosak vagyunk abban, hogy termékeink használnak, hogy a legtöbb esetben már néhány napon belül érezhető pozitív változást biztosítanak.
A 30 napos garanciát a termék átvételétől számítjuk.

Önnek a termék készhezvételét követő 30 napon keresztül lehetősége van a termék és a szállítási díjnak a visszatérítését kérni. Abban az esetben is élhet a garancia lehetőségével, ha a terméket már felbontotta és kipróbálta.
A további tudnivalókhoz, olvassa el a lenti részletes szabályzatot.

30 napos Pénzvisszafizetési Garancia
Részletes Szabályzat

Törés, rongálás és egyéb kár: a pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik sérült csomagolású termékre, (törés, repedés, szakadás, rongálás stb.)
A garancia nem vonatkozik a közvetlenül a fogyasztandó terméket tartalmazó csomagolás, a fogyasztandó terméket hordozó üveg, doboz, palack, fiola stb. sérülése, megkárosodása esetén.

Több azonos megvásárolt termék: amennyiben több azonos terméket vásárol meg és egy adott termék 1 hónap vagy hosszabb idő alatt fogyasztandó el (fogyasztási javaslat alapján), úgy csak kizárólag egy darab felbontott terméknek az árát térítjük vissza. Amennyiben nem biztos abban, hogy a termék használ-e, kérjük csak egy darabot bontson fel belőle. Ilyen esetben csak egy termékre vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia.

Elfogyasztott mennyiség: amennyiben a visszaküldött termék, eredetileg több mint 30 napra elegendő mennyiséget tartalmazott, de a visszaküldött csomagban, több mint 30 napra vonatkozó mennyiség hiányzik, a pénzvisszafizetési garancia nem érvényesíthető.

Nem az eredeti csomagolásban visszaküldve: nem érvényesíthető a garancia, amennyiben magát az elfogyasztandó terméket - méhpempőt, propoliszt, virágport, méhkenyeret stb. - nem az eredeti csomagolásában küldi vissza, vagy a visszaküldés során, a szállítás alatt sérül, vagy károsodik meg maga a készítmény.

Nem rendeltetésszerű használat: a pénzvisszafizetési garancia nem érvényesíthető olyan esetekben, amikor a terméket nem a gyártó utasításai szerint alkalmazta. A garancia érvényesítéséhez - még a termék visszaküldése előtt -, írja meg vevőszolgálatunknak a fogyasztás pontos módját, menetét.

Súlyos betegségek: a pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik súlyos betegségek kezelésére. Készítményeik nem gyógyszerek, így olyan súlyos betegségek során, mint a daganatok, alzheimer, parkinson stb. nem érvényesíthető a 30 napos garancia. Kérjük ilyen esetekben ne kérje a pénzvisszafizetést. Köszönjük.

A konkrét probléma indoklása: kérjük segítse munkánkat és a visszatérítési igényt jelző e-mailben, jelezze számunkra a visszatérítés okát:
E-mail címünk: vasarlas@mehpempo.com

Szállítási díj: amennyiben nem fizetett szállítási díjat a vásárlás során, úgy szállítási díjat külön nem térítjük vissza. Az Ön visszaküldési postaköltségét minden esetben megtérítjük.
Nem budapesti címek estén: a csomagot kérjük a Magyar Postánál, normál küldeményként visszaküldeni (postázási cím, lásd lentebb a garancia érvényesítésénél).
Budapesti cím esetén: futárunk megy el a termékekért, így Önnek nem kell visszaküldeni a csomagot.

A pénzvisszafizetési garancia érvényesítése:

Alkalmazás leírása: a pénzvisszafizetési garancia érvényesítési szándékát kérjük jelezze vevőszolgálatunknkra küldött e-mailben: vasarlas@mehpempo.com.

Az eredménytelenül felhasznált termékeket igazoló számlát, kérjük küldje el e-mailben részünkre:vasarlas@mehpempo.com. Jelezze részünkre azt a bankszámla adatot (név + számlaszám), ahová a termékek árát, a szállítási díjat és az Ön visszaküldési díját utalni tudjuk.

Méhpempő kiszerelések és árak
Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Fontos tudnivalók a méhpempő használatakorA méhpempő használataInformációk a méhpempő tárolásával és fogyasztásával kapcsoaltban. Méhpempő vásárlásMegnézem a kiszereléseketEzen az oldalon bemutatjuk, milyen kiszerelésekben vásárolhat méhpempőt.

Pénzvisszafizetési garancia

Kiszerelés és árak

2,5% 10-HDA tartalmú Valódi Méhpempő

Ide kattintva, rendelhet Méhpempőt A Tiszta méhpempőt adalék és tarótósítószer hozzáadása nélkül helyezzük az üvegcsékbe.
A változat ellenőrzőtt, megfelel az érvényben lévő európai mezőgazdasági normáknak.
Ha sürgős: +36 70 / 7733 059

PayU Vásárlói tájékoztató

A Méhpempő A Méhpempő Gyógyhatása Vélemények a Méhpempőről Árak és SzállításRendelésKitől veszem?Igazolások
Minden jog fenntartva © Mehpempo.hu

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, a méhészeti termékek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.


Warning: include(../includes/chat.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/websal8/public_html/_oldalak/mehpempo.com/penzvisszafizetesi-garancia/index.php on line 99

Warning: include(../includes/chat.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/websal8/public_html/_oldalak/mehpempo.com/penzvisszafizetesi-garancia/index.php on line 99

Warning: include(): Failed opening '../includes/chat.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/websal8/public_html/_oldalak/mehpempo.com/penzvisszafizetesi-garancia/index.php on line 99
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók