Tiszta méhpmepő vásárlás 100%-os Pénzvisszafizetési Garancia • 30 napig

100%-os Pénzvisszafizetési garancia

Összefoglalva: termékeinkre, a szállítási díjra és az Ön visszaküldési postaköltségére, 30 napig Pénzvisszafizetési Garanciát biztosítunk, mivel biztosak vagyunk abban, hogy termékeink használnak, hogy a legtöbb esetben már néhány napon belül érezhető pozitív változást biztosítanak.
A 30 napos garanciát a termék átvételétől számítjuk.

Önnek a termék készhezvételét követő 30 napon keresztül lehetősége van a termék és a szállítási díjnak a visszatérítését kérni. Abban az esetben is élhet a garancia lehetőségével, ha a terméket már felbontotta és kipróbálta.
A további tudnivalókhoz, olvassa el a lenti részletes szabályzatot.

30 napos Pénzvisszafizetési Garancia
Részletes Szabályzat

Törés, rongálás és egyéb kár: a pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik sérült csomagolású termékre, (törés, repedés, szakadás, rongálás stb.)
A garancia nem vonatkozik a közvetlenül a fogyasztandó terméket tartalmazó csomagolás, a fogyasztandó terméket hordozó üveg, doboz, palack, fiola stb. sérülése, megkárosodása esetén.

Több azonos megvásárolt termék: amennyiben több azonos terméket vásárol meg és egy adott termék 1 hónap vagy hosszabb idő alatt fogyasztandó el (fogyasztási javaslat alapján), úgy csak kizárólag egy darab felbontott terméknek az árát térítjük vissza. Amennyiben nem biztos abban, hogy a termék használ-e, kérjük csak egy darabot bontson fel belőle. Ilyen esetben csak egy termékre vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia.

Elfogyasztott mennyiség: amennyiben a visszaküldött termék, eredetileg több mint 30 napra elegendő mennyiséget tartalmazott, de a visszaküldött csomagban, több mint 30 napra vonatkozó mennyiség hiányzik, a pénzvisszafizetési garancia nem érvényesíthető.

Nem az eredeti csomagolásban visszaküldve: nem érvényesíthető a garancia, amennyiben magát az elfogyasztandó terméket - méhpempőt, propoliszt, virágport, méhkenyeret stb. - nem az eredeti csomagolásában küldi vissza, vagy a visszaküldés során, a szállítás alatt sérül, vagy károsodik meg maga a készítmény.

Nem rendeltetésszerű használat: a pénzvisszafizetési garancia nem érvényesíthető olyan esetekben, amikor a terméket nem a gyártó utasításai szerint alkalmazta. A garancia érvényesítéséhez - még a termék visszaküldése előtt -, írja meg vevőszolgálatunknak a fogyasztás pontos módját, menetét.

Súlyos betegségek: a pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik súlyos betegségek kezelésére. Készítményeik nem gyógyszerek, így olyan súlyos betegségek során, mint a daganatok, alzheimer, parkinson stb. nem érvényesíthető a 30 napos garancia. Kérjük ilyen esetekben ne kérje a pénzvisszafizetést. Köszönjük.

A konkrét probléma indoklása: kérjük segítse munkánkat és a visszatérítési igényt jelző e-mailben, jelezze számunkra a visszatérítés okát:
E-mail címünk: vasarlas@mehpempo.com

Szállítási díj: amennyiben nem fizetett szállítási díjat a vásárlás során, úgy szállítási díjat külön nem térítjük vissza. Az Ön visszaküldési postaköltségét minden esetben megtérítjük.
Nem budapesti címek estén: a csomagot kérjük a Magyar Postánál, normál küldeményként visszaküldeni (postázási cím, lásd lentebb a garancia érvényesítésénél).
Budapesti cím esetén: futárunk megy el a termékekért, így Önnek nem kell visszaküldeni a csomagot.

A pénzvisszafizetési garancia érvényesítése:

Alkalmazás leírása: a pénzvisszafizetési garancia érvényesítési szándékát kérjük jelezze vevőszolgálatunknkra küldött e-mailben: vasarlas@mehpempo.com.

Az eredménytelenül felhasznált termékeket igazoló számlát, kérjük küldje el e-mailben részünkre:vasarlas@mehpempo.com. Jelezze részünkre azt a bankszámla adatot (név + számlaszám), ahová a termékek árát, a szállítási díjat és az Ön visszaküldési díját utalni tudjuk.

Méhpempő kiszerelések és árak
Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Fontos tudnivalók a méhpempő használatakorA méhpempő használataInformációk a méhpempő tárolásával és fogyasztásával kapcsoaltban. Méhpempő vásárlásMegnézem a kiszereléseketEzen az oldalon bemutatjuk, milyen kiszerelésekben vásárolhat méhpempőt.

Pénzvisszafizetési garancia

Kiszerelés és árak

2,5% 10-HDA tartalmú Valódi Méhpempő

Ide kattintva, rendelhet Méhpempőt A Tiszta méhpempőt adalék és tarótósítószer hozzáadása nélkül helyezzük az üvegcsékbe.
A változat ellenőrzőtt, megfelel az érvényben lévő európai mezőgazdasági normáknak.
Ha sürgős: +36 70 / 7733 059

A Méhpempő A Méhpempő Gyógyhatása Vélemények a Méhpempőről Árak és SzállításRendelésKitől veszem?Igazolások
Minden jog fenntartva © Mehpempo.hu

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, a méhészeti termékek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.

Kérem értesítsenek, ha vannak akciók