Tiszta méhpmepő vásárlás A méhpempő összetétele • Miből áll a Méhpempő

A Méhpempő összetételeA Méhpempőt a természetes bioszintézis csúcsának tartják a kutatók, az orvosok és a tudósok egyaránt, mivel a csak rá jellemző tápláló és más anyagok kombinációja. A Méhpempőben mindenféle anyag előfordul, melyek a növekedéshez, a szervezetünk fejlődéséhez és normális működéséhez szükségesek, így építő anyagok (fehérjék), szervetlen anyagok (ásványok), energiát adó anyagok (zsiradékok és szénhidrátok) illetve védő anyagok (vitaminok).

A Méhpempő általános kémiai összetétele

 Víz

66,05%

 Fehérje

12,34%

 Cukrok (glükóz és fruktóz)

12,43%

 Zsiradék (telített zsírsavak)

5,46%

 Szervetlen anyagok

0,92%

 Meghatározatlan anyagok

2,80%

Méhpempő összetevőkA Méhpempőben található fehérjék az albuminok és globulinok 2:1 - 1:1 arányban. A Méhpempő aminosavakat tartalmaz (ebből fakad savas, savanyú tulajdonsága fogyasztáskor), amelyek között mind a 8 nélkülözhetetlen esszenciális aminosav, így valin, leucin, izoleucin, treonin, metionin, fenilalanin, triptofan és a lizin.

A Méhpempő legfontosabb cukortartalma a fruktóz és a glükóz, mely cukrok a redukciós cukrokhoz tartoznak. A két cukort a sejtjeink közvetlenül használnak fel, mint energiát, az értékes inzulin használata nélkül.
A Méhpempőben jelen van még másfajta cukor is, így például a ribóz, gentibióz vagy a maltóz egyaránt. A Méhpempő telitett zsírsavakat is hordoz magában, amelyek a normális szervi folyamatokhoz elengedhetetlenek.

A Méhpempő ugyancsak igen gazdag ásványi anyagban. A méhpempőben megtalálhatóak a fontosabb makro- és mikroelemek, így a kálium, kalcium, foszfor, magnézium, vas, nátrium, cink, kobalt, kén, króm, bizmut, ezüst, réz és még arany is.

A Méhpempő nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat, többek között B-komplexet és pantotetikus savakat kiemelt mértékben. A Méhpempőben vannak biostimulátorok, így enzimek, koenzimek, biotinek, nukleális savakat, szabad nukleotidokat, stb.

Az oldalon közzétett információk tudományos referenciáit itt találja:
Tudományos referenciák

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Fontos tudnivalók a méhpempő használatakorA méhpempő használataInformációk a méhpempő tárolásával és fogyasztásával kapcsoaltban. Méhpempő vásárlásMegnézem a kiszereléseketEzen az oldalon bemutatjuk, milyen kiszerelésekben vásárolhat méhpempőt.

Próbálja ki a méhpempő mellé a 100%-os gyümölcsleveket:
Goji bogyó kúra infók + rendelés Minek köszönheti a goji bogyó hatásait? Mennyit fogyasszunk a Goji bogyóból?
Fekete áfonya infók + vásárlás Miért ajánlott az Áfonyalé fogyasztása? Melyek a fekete áfonya összetevői?

Kiszerelés és árak

Ide kattintva, rendelhet Méhpempőt A Tiszta méhpempőt adalék és tarótósítószer hozzáadása nélkül helyezzük az üvegcsékbe.
A változat ellenőrzőtt, megfelel az érvényben lévő európai mezőgazdasági normáknak.
Ha sürgős: +36 70 / 7733 059

 

 

A Méhpempő A Méhpempő Gyógyhatása Vélemények a Méhpempőről Árak és SzállításRendelésKitől veszem?Igazolások
Minden jog fenntartva © Mehpempo.hu

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, a méhészeti termékek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.