Tiszta méhpmepő vásárlás Hogyan használjuk a Méhpempőt • Méhpempő szabályok

Még többet a Méhpempőről

MéhpempőA nyelv alatti felszívódás előnyei

A leírtak alapján, a Méhpempő javasolt fogyasztási módja a nyelv alatti lassú felszívódás. Ezen azt kell érteni, hogy a nyelv alatt kell tartani a Méhpempő, addig még lassan elolvad a szájban, még lassan felszívódik. Ha így adagoljuk, ez esetben gyorsan felszívódik az erekbe kerül, ha lenyeljük akkor az emésztórendszeren keresztül kerül a szervezetbe és sokkal lassabban szívódik fel és lassabban hat. A nyelv egy izmos szerv, ami a száj nagyrészét elfoglalja.
A nyelv hátsó része vastagabb, itt találhatók az ízlelőbimbók, melyek segítségével érezzük az ízeket. A nyelv elülső része vékonyabb és mozgékonyabb. A nyelv alatt vannak a nyálkahártyák, melyen keresztül a hajszálerekbe jut, majd onnan a szervezetbe és így gyorsan hat.

A méhpempő ízeA Méhpempő enyhén savas, keserű ízű táplálékkiegészítő, fontos megemlíteni, hogy nem édes. Az íze függ az éppen betakarított virágfajtájától, vagy a földrajzi helytől is, ahol gyűjtik a méhek a mézet. Nem mondthatjuk, hogy finom az íze, de elutasítást, vagy útálatot sem vált ki a fogyasztása.
Néhány nap után, megszokjuk és az íze már nem zavarja a beteget. Lehet, hogy hihetetlen, de attól függetlenül, hogy nem finom, néhány nap fogyasztás után, már kívánjuk. Ez annak tulajdonítható, hogy a szervezet érzi a Méhpempő jó hatását és azért kívánja.

A mézzel kevert Méhpempő

Mint már említettük a Méhpempő Ph értéke közel 4, tehát magas, azért akik gyomoproblémákkal szenvednek nem mindég tudják fogyasztani. Tanácsos a méhpempőt mézzel keverni. A méz kiváló természetes tartósító szer, mely semlegesíti a Méhpempő savas hatását. 470 gr jó minőségű tiszta mézet, 30 gr méhpempővel keverjünk össze és ezt fogyasszuk minden reggel éhgyomorra.

Magas vérnyomás esetén

A nagyon magas vérnyomással küzködők esetén, a Méhpempő fogyasztása elővigyázatosságot kíván meg. Mindenképpen csak nagyon kis adagban próbálja ki először a Méhpempőt, ha nagy a vérnyomása. Nem minden esetben hat a magas vérnyomásos betegségekre a Méhpempő azzal, hogy emeli a vérnyomást, de mindenképpen fontos az elővigyázatosság, ha tudjuk magunkról, hogy nagyon magasra szökik fel a vérnyomásunk.

Az oldalon közzétett információk tudományos referenciáit itt találja:
Tudományos referenciák

 

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Fontos tudnivalók a méhpempő használatakorPempő információkÁltalános és egyben érdekes információk a méhpempőről. Méhpempő vásárlásMegnézem a kiszereléseketEzen az oldalon bemutatjuk, milyen kiszerelésekben vásárolhat méhpempőt.

Kiszerelés és árak

Ide kattintva, rendelhet Méhpempőt A Tiszta méhpempőt adalék és tarótósítószer hozzáadása nélkül helyezzük az üvegcsékbe.
A változat ellenőrzőtt, megfelel az érvényben lévő európai mezőgazdasági normáknak.
Ha sürgős: +36 70 / 7733 059

A Méhpempő A Méhpempő Gyógyhatása Vélemények a Méhpempőről Árak és SzállításRendelésKitől veszem?Igazolások
Minden jog fenntartva © Mehpempo.hu

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Méhészeti termékekre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, a méhészeti termékek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.